Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nihilismus a ničím nekontrolovaný hédonismus dnešních seniorů je pro asketickou generaci bolavým políčkem do tváře

1 0
možnosti
Foto

Úplně jste zapomněl na kosmetiku - používání kosmetiky je pokrytecké lidé se stydí za svou přirozenou vůni a ženy i za to, jak vypadají. Zrušením kosmetiky výrazně snížíme uhlíkovou stopu, aniž by to kohokoli bolelo.

2 0
možnosti

J85a63n 26S84o66u54č71e81k

2. 1. 2020 6:55

Trefné, uhodil jste hřebíček na hlavičku. Ono se to hezky stávkuje za záchranu klimatu, když si po tom zajdete do mekáče na svačinku v plastu, uděláte pár selfíček v novém ifonu, který vám koupili vaše ekosvině k vánocům a plánujete, kam s ekosviněma pojedete (poletíte) letos na dovolenou. Žádné ze současných dětiček, které si nechaly vymýt mozek ekohysterií, by si nedovedlo představit život, který vedli jejich rodiče cirka před 30 lety.

31 0
možnosti

Hrdě se hlásím k tomu,že dělám to,co se těm spratkům nelíbí a nehodlám v tom přestat...jezdím benzínovýn SUV s obsahem nad 7litrů,od jara do podzimu se jezdímčasto povozit se svoji trošku větší lodičkou do Monaka a tak, po okolí...dokonce přes celý rok létám často letadlem a o pečení masa už snad ani nemluvě...

4 0
možnosti

Má to jeden háček, já jsem dnes prarodič, nemám SUV a svým normálním vozem s malým benzínovým motorem najedu čtvrtinu kilometrů oproti mým dětem, na dovolenou nelétám na rozdíl od mých dětí a také mobil mám násobně déle, než ho mění oni, totéž je se šatníkem atd., takže nevím kdo tady potřebuje omezovat uhlíkovou stopu více, ale obávám se, že to právě ti staří ekočuníci nejsou, mladí jsou mnohem většími ekočuníky, to mi můžete věřit a těch pár, co stojí na náměstí s transparenty to nevytrhne a ještě mám takové pochyby, že mezi nimi mnozí způsobují větší ekostopu, než já starý ekočuník;-).

31 0
možnosti
Foto

Ja socialismus zazil, pro me to sok nebude. Prace v dojezdove vzdalenosti jizdniho kola nebo MHD, za 60 dolaru mesicne. Dreveny hribek, jehlu a nit na latani ponozek bych jeste nekde nasel. Do skoly pesky, nebo na kole, zadny Erasmus a letet si studovat. Ono to po zavedeni uhlihovych dani stejne bude smerovat k rovnomerne distribuci chudoby, jako kazdy socialismus po vycerpani zdroju. Maloktera domacnost ma 150-180 000 rocne na uhlikove dane, jak chteji Zeleni Khmerove v Nemecku. Ja to v Nizozemi (kam klidne pojedu vlakem a na miste si pronajmu auticko na baterky) vydelam za tri, ctyri tydny, ale ti protestujici mladi ne a jejich rodice v CR jen velmi tezko. Az bude teplo, svetlo a automobil znovu luxusem, ti protestujici to pochopi, ale uz bude pozde. Vetsinu z nich ceka prace u nejake nove ekoverze pobocky IG Farben za hrst ryze na den, ale kdyz to tak chteji, tak prosim. :-)

22 0
možnosti

J41o51s25e18f 88M95i17k82i81n

31. 12. 2019 18:00

Ty děti v tom je účinkují a jsou ve své podstatě zneužité.

14 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky