Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám soudruzi z iDnesu jsou už dostatečně kovaní na upgrade z hlavního nástěnkáře výše....

1 0
možnosti

Tak tento článek už byl odstraněn z hlavní strany také. Už ani nespecifikují co článek porušil. Já tipuju že jen zranil něčí ego.. ;)

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

A to se děje v době, kdy Biden nepřímo prohlásí, že Putin je zabiják, aniž by to jakýmkoliv důkazem podložil a otisknou to média celého světa.

2 0
možnosti
Foto

Jistě, že zveřejní. Biden není bloger;-)

1 0
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, jak je ozdrojován tento článek pana Bartoně.:-)

https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=767620

3 0
možnosti

Text totiž obsahuje závažná tvrzení bez relevantních zdrojů, a odporuje tak Kodexu blogera:

Zdroj: https://jurnecka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=767660

podle tohoto pravidla by musely být staženy z hlavní strany asi tak 80% všech uvedených článků. Zejména všechny články s náboženskou tematikou, protože za 2000 let se nepodařilo vyrobit relevantní zdroj informace, že bůh existuje

11 0
možnosti

J45a19n 44H30u55r49k58a

19. 3. 2021 0:47

u mě ráno také a to i přesto že to proběhlo médii a doplnit zdroj trvalo 2 vteřiny asi mediální kancl virus

1 0
možnosti

..... blog o "Foxu" sem si vychutnal a taky zaregistroval jeho stažení,- byl to slušnej nářez a hnedle sem si říkal, jak dlouho to tady asi vydrží ?!? Kodex blogera sem kdysi studoval půl dne a dospěl sem k závěru, že mě tady zaříznou aj za "smajlíka s křivou hubou"!,- ....... tak blogy netvořím,- su přímočarej, stručnej a nééé zrovna korektní, takže zbytečná ztráta času. Sem tam hodím do diskuse nějakej uvolňovák a skvělej výkon ohodnotím palcem,- tak tady ho zpětně máteR^!

2 0
možnosti
Foto

Právě jsem si přečetl váš článek, který byl dle vašeho vyjádření "odstraněn". On ale nebyl odstraněn, byl přesunut z hlavní strany na jinak normálně přístupný váš blog (je tak každému dostupný podobně jako by byl třeba na druhé straně). A v tomto duchu se nese i jeho obsah. Směšujete informace ověřené s neověřenými, něčí názory vypadají jako informace a prokládáte je svými názory, a to tak, že to celé působí velmi účelově. A divíte se, že někdo chce abyste tomu dal jasný řád typu: informace- solidní zdroj, něčí názor - jasně rozpoznatelný jako něčí názor, váš názor - rozpoznatelný jako váš názor atd.

1 2
možnosti

Článek jsem nečetla, nemohu posoudit, ale váš komentář se nese v duchu čouhajících patiček z neci zadelky :-)

4 0
možnosti

R^ Dík! Pozoruhodné! :-)

3 0
možnosti

Nevím, co tady řešíte - doby, kdy se na tomto blogu dal spisovnou češtinou vyjádřit jakýkoliv názor, jsou pryč. Problém není v ozdrojování - cílem je stáhnout napsaný názor z dosahu čtenářů. O tom svědčí i fakt, že když vše podle požadavků dozdrojuete, tak Vám to vrátí do původnho času ... tedy většinou až na 2 nebo 3 stranu, podle toho, jak je admin "pružný".

Hádat se nemá smysl - je to jejich médium, tady platí jejich výklad zákonů.

Byly doby, kdy ráno zveřejněný text byl v poledne na druhé straně, byly doby, kdy se "vypíchnuté" blogy měnily po půl dni .... to vše je pryč stejně jako blogeři, kteří byli čteni .... byli odejiti a většinou si založili svoje servery. Dnes je tady naprosto běžné, že text napsaný ráno, je na 1. straně stále i druhý den ... zájem upadl a je jim to jedno, důležité je budit zdání a nepustit do éteru nevhodné texty.

Schválně - myslíte, že budete muset dozdrojovat tvrzení, že pro Trumpa volili neexistující osoby?

Neřešte neřešitelné a raději se podle toho zachovejte.

6 0
možnosti

Máte určitě pravdu, ale polemizoval bych trochu s hojně frekventovaným názorem, že: "Jejich server (jejich facebook jejich twitter, jejich youtube) - tak si můžou dělat co chtějí". Sice se podle toho jede, ale podle mě to není správně. Jde o to, jestli ve veřejném protoru platí zákony a pravidla platná celostátně a zda jsou nadřazeny nějakým vnitřním předpisům.

V USA proběhl precedent. Obchodní řetězec vyhodil člověka s jakýmsi nápisem na tričku, s odůvodněním, že v prostorách jejich řetězce toto nebude. Soud jim ale nedal za pravdu a konstatoval, že pokud dá někdo svůj prostor k dispozici veřejnosti, bere na sebe závazky z toho vyplývající. Dodatek o svobodě slova byl nadřazen nějakým pravidlům platným v prostorách řetězce.

Podobně vám nemůže telefonní operátor zcenzurovat esemesku, ve které budete adorovat Trumpa, přestože takový operátor jako soukrommá společnost může mít na Trumpa zcela odlišný názor.

Bohužel, Facebookům a spol, stejné jednání dosud prochází, přesto, že jsou v podstatě ve stejné pozici, jako ti telefonní operátoři.

1 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky