Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já vidím problém v tom, že lidé, kteří volají po integraci dnes, budou volat po likvidaci, až přijdou problémy. Dnes je v módě multikulti, zítra bude v módě xenofobie.

Obojí je špatně, ale je to "naše špatně". Obojí totiž spískají lidé, kterým jde o moc a o peníze a pomůže jim k tomu spousta užitečných idiotů.

Někdo na začátku dával za vzor Hitlera. Ano, to je příklad toho, jak se ze špatně, dělá ještě hůř. Dokázal využít špatné situace k tomu, aby lidi dovedl ke zkáze. A až přijde krize, tak určitě bude někdo, kdo ukáže: zabijte tyhle a bude líp. A dav poslechne.

10 3
možnosti
VR

S tím "nezodpovědným sociálním inženýrstvím" s dá souhlasit. Takto byl u nás vyroben zatím jediný terorista, důchodce Balda...a byl vyroben Okamurou a jeho ideologií...Rv

7 9
možnosti
OJ

Chápu co se snažíte říct, ale říkáte ve skutečnosti víc. Ano, u nás byl vyroben Balda a jinde jich bylo vyrobeno mnohem víc, z obou stran konfliktu. Co říkáte potvrzuje co jsem napsal.

3 1
možnosti
PD

Je otázkou, odkud se ta nesnášenlivost bere, jestli jí někdo uměle nevyvolává s politickými cíli. Znám firmu, kde pracuje společně 59 národností a funguje to - já bych rád v takové multinárodní partě pracoval - lidi nerozlišuji na bílé, hnědé, žluté, dreďáky atd, ale na dobré a slušné a na ty ostatní (a nebýval jsem takový) - nakonec všichni jsme lidi.

3 2
možnosti
OJ

Ona korporace a její zaměstnanci, to už je nějaká selekce lidí. Na sídlištích lidé zažívají něco trochu jiného než mezi tlupou programátorů třeba z Pakistánu... :)

9 0
možnosti
Foto

Tak podle Vaší logiky i Hitler za nic némůže,protože byl zavřen v jedné místnosti s lidmi odlišného náboženství a kultury a nic jiného než je pozabíjet se vlastně nedalo dělat....nějak zapomínáme na to,že Evropa byla ještě nedávno multikulturní než to nějakým šílencům začalo vadit.Ty opuštěné synagogy varují a připomínají naši nedávnou historii....

5 8
možnosti
OJ

Ach jo. Argumentum Hitlerum hned v prvním příspěvku. :)

Já jsem neřekl že někdo za něco může nebo nemůže, to je právě ta optika vůči které se vymezuji. Evropa nebyla multikultůrní. Drtivá většina Evropanů měli stejnou kulturu. Myli různých národů, to třeba ano, ale kulturu měli stejnou. Oni ani multikulturalisté dneška ve skutečnosti nechtějí multikulturu. očekávají od příchozích, že si ponechají jen nějaké vnější znaky své kultury, ale jinak převezmou kulturu západní a budou například posílat ženy do školy, tolerovat homosexualitu a podobně.

Židovská menšina byla opravdu menšinou, která nijak nenarušovala převládající chod evropských zemí. Slavili si jiné svátky, ale nijak to nedemonstrovali na venek.

9 2
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky