Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To bude panečku precedens...

Už to vidím jak se Itálie prohýbá pod odškodněním za římské otroky... Na druhé straně i do české kotliny by mohlo něco kápnout. Koneckonců termín "slave" je odvozen od "slav". :-)

0 0
možnosti
TT

Souhlasím a přidávám ještě dvě zajímavůstky: Touha vzít všechen majetek bílých a černých a rozdělit jej tak, aby obě skupiny měly proporcionálně totéž, není omezena na bojovníky za lidská práva černochů. Něco velice podobného cca před rokem dvěma napadlo bojovníky za lidská práva žen aneb feministky, které totéž požadovaly s tím rozdílem, že by se současně vzal všechen majetek mužů a žen atd. atd. - takže by se vyrovnaly nejen rozdíly vzniklé tisíciletým zotročováním černochů, ale také ty vzniklé trvalým utlačováním žen po zničení matriarchátu agresivními a tupými samci. Druhá zajímavůstka je ta, že ve státech Konfederace před začátkem občanské války byl majitelem otroků jeden z deseti bělochů. ;-)

1 0
možnosti
KK

Dobrý způsob jak prohrát volby. :-/

1 0
možnosti
TT

Já bych tak optimistický nebyl.

0 0
možnosti
JU

J89a46n 15U68l50r50i54c57h

11. 4. 2019 11:09

Je potreba napravit vsechny historicke krivdy, proto bych jako soucast odskodneni odvezl vsechny prijemce odskodneni zpet do Afriky. Neni preci mozne aby museli dale trpet v tak strasne zemi jako USA. ;-D Tam pak muzou ukazat jak se buduje stat bez toho aby je neustale utlacoval zly bily muz.

8 0
možnosti
JJ

A kdo odškodní indiány?

1 0
možnosti
VH

Ti již byli odškodňováni. A do majetku indiánských společností převedeno množství podniků (dnes, ovšem, upadajících).

3 0
možnosti
Foto

P42e11t22r 51J44o72h28n

11. 4. 2019 8:41

Dnes je 1.4.? Ne? Tak se svět dokonale zbláznil. Kuntakynteho nechť odškodní ti co na to vydělali. Jinak za sebe, žádám nechť zaplatí novodobé lumpárny v podobě Ropy, Arabského jara jen těch pár Nahoře. Oni rozhodli. Za mě ani Niklák.

Btw. I prezidenta měli ;-D

0 0
možnosti
JH

Zní to jako anekdota, ale k smíchu to tedy není. I u nás máme takové kreativce. Pokud tihle šílení "demokrati" přitlačí na pilu, Trump bude prezidentovat další dlouhé roky

7 0
možnosti
IL

I69v82a41n24a 58L70a94n87c35e

10. 4. 2019 21:01

KarmaR^R^R^, je to silenstvi, v Americe hodnet bilych lidi ma nekolik procent cernosske DNA, ani o tom nevi. Takze kazdy clovek by mel podstoupit test pro DNA, a tak by se stalo, ze i na belochy by se dostalo odskodneni.

Ja uz demokraty nemuzu ani poslouchat, protoze oni jsou tak odtrzeni od reality, nejhorsi je ta jejich manipulace s lidma, pretaceni slov. Pripada mi, ze jenom blbec jim muze verit, ale musim rict, ze mame v rodine nekolik "blbcu", kteri jim veri a jsou to velice vzdelani a inteligentni lide. O politice se nesmime bavit. Chybi jim "zdravy rozum", na nekterych skolach detem "vymyvaji mozky", nenuci je samostnatne premyslet.

9 0
možnosti
Foto

Ďalšia ukážka ľavicových bojovníkov za "utláčané" menšiny. Už nielen ženy, moslimovia, obézne ženy, homosexuáli,.... ale aj potomkovia otrokov sú tí utlačaní.

Keďže otroctvo zrušili republikáni na protest proti demokratom, nech ich teda odškodnia voliči Klintonky, nie Trumpa.

10 0
možnosti
Foto

Ještě by byla možnost, vrátit je domů do Afriky. Tam by nebyli 10x chudší než černá komunita, ale desetkrát bohatší. :-)

12 0
možnosti
IL

I36v70a58n11a 85L63a79n48c84e

10. 4. 2019 20:41

Uzasna myslenka, i ta me napadla. Nelibi se ti v Americe, jdi zpatky...R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky