Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J89i34ř66í 31M14í38k36a

14. 4. 2018 21:38

Take jsem se divil, ze novinari nepolozi podobne otazky. USA ted rekli, ze maji tajny dukaz. V minulosti se po identickych prohlasenich o tajnych dukazech ukazalo, ze zadne neexistovaly, resp. ze politici dezinterpretovali vyjadreni tajnych sluzeb.

Jak je tedy mozne verit neunstale a znovu, kdyz v minulosti lhali? Normalni clovek by si takovou otazku polozil.. novinar nevim. Bud nemuze nebo si nalhava, ze lepsi se mylit s Americany nez s Rusem.

Sovetsky svaz a USA provadely v minulem stoleti ty nejvetsi hruzy a zlociny proti lidskosti.

Ani neni mozne do jednoho clanku nebo prispevku vmestnat ty hruzy, ktere delali na lidech vcetne deti. Ohromna utrpeni na vlastnich a cizich obcanech, ktere by nikdo nechtel zazit. Kde se bere ta duvera? Celou lidskou historii mame plnou intrik a podvodu, ale nahle ted uz jsou u moci ty duveryhodni?

1 0
možnosti
MK

R^R^R^ Dodám příklad: nestrannosti silně vzdálené, v podání novinářů, ale hlavně politiků jak doma, tak i v Evropě, je srovnání bouře kolem chemického útoku a útoku tureckých vojsk na Kurdy, ale i jiné obyvatelstvo. Na obou stranách umírali civilisti včetně dětí, ale po tureckém (stále trvajícím) útoku nepoměrně více.

Kde jsou novináři a politici, kteří dnes a denně, stejně jako u Asáda, volají po sankcích a vojenské odvetě proti Turecku a velkohubému Erdoganovi?!! A to zvláště s důrazem, že jde o agresi na cizí území; m.j. Američany do Sýrie někdo pozval?

1 0
možnosti
Foto

J57a58k57u42b 92R47o27t60h

14. 4. 2018 8:48

Chcete, aby žurnalisté kladli dotazy? Tak proč lidi jako vy kvičí, když moderátor dotazy tvrdě pokládá a vyžaduje odpovědi? Nejdřív si ujasněte, co vlastně chcete. A jo, vy vlastně chcete, aby novináři dotazy kladli, ale jen těm pro vás správným respondentům a takové, jaké vy schválíte, že jo?;-D;-D;-D

0 2
možnosti
OJ

Nevím jak kvičí lidi jako já, ale mě nevadí když moderátor pokládá tvrdě dotazy. Samozřejmě mi vadí, když se moderátor skákáním do řeči snaží znemožnit "zlému" politikovi dokončit větu, nebo když se ho snaží dehonestovat osobně - ad hominem. Pokud tomuhle říkáte že je moderátor tvrdý. Ale když žádný novinář není schopen položit otázky, které jsou nabíledni a které si, z mé zkušenosti v mém okolí, položil každý jako první, tak to mě vadí.

.

Larry King má rčení: Dobrý novinář není ten kdo hosta překřičí, ale ten kdo dává správné otázky.

2 0
možnosti
Foto

R^žijeme ve světe dezinformací a média slouží tomu kdo je platí

1 0
možnosti
PS

P57e14t64r 87S42k74á19c88e21l

13. 4. 2018 23:39

Řadoví novináři by rádi kladli otázky, pokud by jim nekladli odpor jejich šéfové. Pokud by jim přímo pod nohy nekladli klády. Platí totiž "koho chleba jíš, toho píseň zpívej". On ještě někdo dnes věří, že noviny jsou od toho, abychom se z nich dozvěděli pravý stav věci, pravdu?

2 0
možnosti
RT

Jde také o to jaké zprávy přejímají mainstreamové agentury jako Reuters.

Nechci jim křivdit, ale dost často ty, které jsou ve prospěch toho, co chtějí slyšet.

A to pak pouští do světa.

4 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky