Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Evidentně nejen novináři zápasí s logikou. Je výhradní právo Británie vést vyšetřování tak, jak uzná za vhodné. Nejsou zveřejněny všechny informace a důkazy, ale jednotný a rázný postup státu EU a dalších proti Rusku ukazuje, že nejde o prkotinu a existuje něco co všechny přesvědčilo. Zvláště v době, kdy Británie vystupuje z EU nelze předpokládat, že zvláště Německo by konalo jen na základě nejasných domněnek. Rusko vypouští mlhu a snaží se ukazovat jinam, to není nic nového a dělá to tak často. Že si za cíl vybrali zrovna Česko je jasné, jednak mají o nás podrobné informace ještě z minulých dob a hlavně díky hradu je u nás pro dezinformace příznivé klima, obvinění Německa by jim tak snadno neprošlo.

1 0
možnosti
JK

Britské vyšetřování vraždy novináře Litviněnka radioaktivním poloniem v Londýně roku 2006 zjistilo nade vši pochybnost jména konkrétních dvou ruských vrahů, zaměstnanců rozvědky. Požádali tudíž Rusko o jejich vydání. Nakašlalo jim.

Závěr: Rusko není partnerem a nechat ho čmuchat ve vyšetřování by mohl jen úplný blázen.

3 0
možnosti
VJ

Britská premiérka není známá tím , že lže. Ruský prezident je známý tím, že lže (viz "nalezené" amfory, "neokupace" Krymu...). Tak jednoduché to je

3 6
možnosti
JL

Víte, jak poznáte politika, který lže? Podle toho, že mluví.

4 0
možnosti

J19a47n 95Š91p94a61t97n12ý

6. 4. 2018 10:48

prominte, ale podle me nelze z hlediska logiky smesovat způsob vyjadrovani, jaky se pouziva v diplomacii a jaky u soudu - jsou to naprosto rozdilne discipliny. Kdyby rusaci nechteli na nikoho poukázat konkretne, tak by ho nejmenovali a jejich vyjadreni by vypadalo nejak takto: ".... každý trochu vyspelejsi stat je schopen jed vyvinout bez naší pomoci" .... tedy z pohledu pravni argumentace, je jejich vyjadreni pochopitelne tak, jak pisete vy, z hlediska diplomacie je však dost přes caru .....

1 0
možnosti
JR

No tak především jsme se včera dozvěděli, že byl Novičok vyroben v tajné službě dávno známé laboratoři kdesi na jihu Anglie;-D

A schválně, jestlipak se někdo omluví?

2 2
možnosti
JS

J98a88n 97S51o30u77č54e56k

6. 4. 2018 8:24

Plně s Vámi souhlasím a dávám karmu za skvělý článek. Od většiny novinářů a komentátorů ovšem logiku nečekejme, ti opět hájí pouze politický názor, který je momentálně v kurzu. Stejně, jak ti různí státní tajemníci.

9 0
možnosti
JS

Pokud nekdo hleda logiku v produktech absolventu novinarske fakulty UK, ( i samovystudovanych "novinaru" ) tak ma smulu.

10 0
možnosti
KT

děkuji, jak by řekl sir Humphrey, se vší možnou úctou lze říci, ženovináři používají velmi novátorské metody

6 0
možnosti
MK

M42i45l26a55n 44K88e68s51l

5. 4. 2018 22:23

Vše dokazuje na katastrofální neschopnost Rusů něco pořádného udělat.I ten Novačok odflákli.On nezabíjí.Teď jsou všichni odborníci včetně britské premiérky a jejího ministra světu za blbce.Nakonec musí vzít na vědomí,že se dá v tajné ruské laboratoři vyrobit Novačok ,po kterém je lidem blbě do bezvědomí.To mi připomíná scénu z jednoho francouzského filmu,kde jeden vojevůdce po prohrané bitvě říká : nepřítel nás zradil.Postavil pravé křídlo na levé a levé na pravé.Teď - nepřítel nás zradil ,vyrobil Nováčka,který nezabíjí.

11 0
možnosti
TP

Rusové dokážou zařídit Brexit, dokážou zařídit vítězství Trumpa nebo Zemana, dokážou zničit volby v Itálii, dokážou si vzít Krym, ale dát někomu trochu jedu je nad jejich síly...

4 0
možnosti
MB

Ano, překvapuje mě, kolik novinářů a politiků má problém s logikou..

Nejde o to, koho podezřívají a obviňují ..ale o to, jak argumentují a jednají..

Stejně si ale myslím, že skutečný problém s logikou má jenom část ...další část pak tak jedná vysloveně záměrně a účelově .. no a pak je tu ještě část těch, kteří jednají jen prospěchářsky tím, že demonstrují svojí loajalitu..

Prostě logicky nelze ještě z podezření nikoho vyloučit ...ale na základě dosud známých skutečností nelze také nikoho takhle natvrdo obvinit a argumentovat a jednat způsobem, jakým se jedná..

18 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky