Diskuse

Křesťanská strana u nás a v Polsku – malé srovnání

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Jasný když dostanu "pobídku" na další dvě děti ve formě úlev na dani velkých dávek, které by jinak šly imigrantum tak klidně budu mít více dětí

1 0
možnosti
JH

Jaroslaw Kaczynski se zjevně stane další osobností, na kterou bude kydán hnůj, bude následovat Trumpa, Putina a Zemana. Zeman s tím sice nic nemá, protože je socialista, ale ti tři ostatní lezou současnému vedení EU silně na nervy. Kéž bychom někoho takového měli i u nás.

1 0
možnosti
MK

R^ U nás se lidovci starají hlavně o to, aby byli ve vládě; téměř lhostejno s kým. Problém masívnější plošné podpory rodin s dětmi je, že by byla využívána (zneužívána) také těmi, kteří se práci vyhýbají. Proto bych tuto podporu vázal jen na rodinu, kde má jeden pracovní poměr a i zaměstnaneckou (nebo OSVČ) minulost.

7 0
možnosti
JP

J70a56n 41P50a51l77l42a35s

2. 7. 2017 0:29

Ano, stačí veškerou podporu směrovat do daňových úlev.

4 0
možnosti
Foto

asi málo křesťanů zajímá, co o tom píše křesťanská kniha - Bible- Nový zákon:

Ačkoli poznali Boha, neoslavili ho jako Boha ani mu neprojevili vděčnost, nýbrž upadli ve svých myšlenkách do marnosti a jejich nerozumné srdce se ocitlo ve tmě. Tvrdí, že jsou moudří, ale stali se blázny... Proto je Bůh skrze žádosti jejich srdcí vydal do nečistoty, aby navzájem zneuctívali svá těla; vyměnili Boží pravdu za lež, kořili se a sloužili tvorstvu více než Stvořiteli, jenž je požehnaný na věky. Amen. Proto je Bůh vydal do potupných vášní. Jejich ženy vyměnily přirozený styk za nepřirozený a stejně i muži zanechali přirozeného styku s ženou a ve své touze se rozpálili jeden k druhému, muži s muži páchají hanebnost a sami na sobě dostávají zaslouženou odplatu za svoje poblouzení.

Podle Boha je to velká špatnost, která přináší škodu nejen homosexuálům...

0 1
možnosti
AR

V polské TVP1 jsem sledoval chvíli průběh konference vládní strany PiS a večer pak výtažky z projevu předsedy J. Kaczyńskiego. Ano, oni se hlásí k tomu, že jsou stranou konzervativní a křesťanskou, podporující existenci EU a členství Polska v ní. Podobně plně podporující členství v NATO. Rovněž tak tato strana odmítá adopce děcek lesbám a homosexuálům. Také vytýká různé chyby komise EU v Bruselu a bude vyžadovat komplexní zhodnocení praktické činnosti této komise. Třeba migrační vlnou počínaje. Pokud vím, tak zdejší lidovci v otázce odmítání adopce děcek pro odchýlené osoby, mají stejně odmítavý názor a podobně i na případné požadavky uznat jim svatby a statut manželství. Před několika málo dny zde měla k tomu svůj blog jedna lidovecká poslankyně a kritizovala postoj Merkelové a CDU při hlasování jejich parlamentu o svatbách tamních odchýlenců.

0 0
možnosti
OJ

Ano, naši lidovci jsou v tomto na půl cesty, alespoň tak mi to připadá. Jsou tam proudy které popisujete, ale je tam také dost potenciálních Kalousků, tedy liberálů mnohem více než konzervativců... Zkrátka čeští Lidovci jsou někde na půl cesty mezi Německem a Polskem.

1 0
možnosti
Foto

Rodina v Polsku nedostava 3000 korun ale, jak jste napsal 500 zlotych. Tim prevedenim na koruny jste tento clanek hodne zbleskovatel. Jinak... Nevim co je spatneho na moznosti aby homosexualove adoptovali deti.

0 8
možnosti
OJ

Proč jsem přepočten na koruny článek zbleskovatěl?

.

Adopce dětí homosexuály to je jistě téma do pranice.. Ale o tom já nic nenapsal jestli je to špatně nebo dobře. Psal jsem o tom, že je divné když něco takového schvalují strany které předstírají, že jsou Konzervativní, křestanské a tradicionalistické.

9 0
možnosti