Diskuse

Vztyčený prstíček pologramotů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A což se na věc podívat z druhé stránky. Mě se zdá, že Evropa spíše zaniká na hloupost, jak Vy píšete na debilizaci, původních evropanů. A ne na hloupost těch, co k nám přicházejí.

Evropani si neuvědomují, že jim vládnou vlády, které si sami zvolí. Evropani si neuvědomují, že když si ve volbách zvolí lidi, kteří řadu let podporovali a neustále podporují imigraci, tak v tom budou tito lidé pokračovat, i když týden před volbama udělají bububu na Erdogana. Evropani si neuvědomují, že když si zvolí lidi, kteří lhali a podváděli, tak budou tito lidé lhát a podvádět nadále. Evropani si neuvědomují, jak obrovské úsilí museli naši předci vynaložit, aby vybudovali společnost, kterou mi nyní zřejmě během pár let necháme zlikvidovat. Evropani si neuvědomují že když se nebudeme bránit, tak přijdeme o všechno. O bezpečí, sociální péči, důchodové zabezpečení, zdravotnictví, ekonomickou prosperitu, školství a nakonec i o narvané regály v supermarketech. A když o tyto věci nepřijdeme úplně, tak jejich kvalita a dostupnost bude mnohem horší.

Naopak nově příchozí jednají zcela racionálně. Jdou tam, kde se zřejmě budou mít lépe než doma. Jdou tam, kde se o ně budou ti hloupí původní evropani starat tak dlouho, než sami sebe zlikvidují. A pak si tu budou nově příchozí žít podle svého.

Naše hloupost je jejich nejsilnější zbraní. V arzenálu svých zbraní mají dále naši lhostejnost, lenost a zbabělost. A proto jsou neporazitelní.

4 0
možnosti

Evropa si sama na sebe upletla oprátku, přivázala ji na pevnou větev, důkladně si tu oprátku omotala okolo krku a podkopla si židli. A teď se začíná dusit. Ale proboha, za to ti kluci z Afriky a muslimského světa nemohou. Ti jsou v tom zcela nevinně.

My bysme možná ještě měli jakoužtakouž šanci, ale to by někdo musel vyměnit před volbama české voliče. A v tom je zakopanej pes. Jestliže je naše záchrana podmíněna naší výměnou, pak docházíme k zajímavámu paradoxu. To nás klidně můžou vyměnit rovnou ti "uprchlíci".

0 0
možnosti

Nojo, fakt! Inteligence z nich přímo sálá!R^;-D

4 0
možnosti

Kdyby měli společný jen ten prstík, to se dá odnaučit, ale za ním je zrůdné učení, ze kterého se jim vtlouká do hlavy jen něco a o to je to horší. Když si představíme řadu nádob a jedné strany začneme jmenovat obsah, tak je jasné kde nabírá tato spodina: víno, minerálka, pitná voda, voda z řeky, odpadní voda a žumpa! Podle toho jejich konání vypadá.

5 0
možnosti