Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^R^R^ Velmi dobrý popis situace.

2 0
možnosti

Za 15 let přišlo do ČR 450 tisíc imigrantů.

0 0
možnosti

Pardon. Za 10 let přišlo 540 000 migrantů.

0 0
možnosti
MK

M45i88l49a70n 12K62e69s63l

21. 9. 2016 21:31

My ČR musíme být také vděčni importovaným iráckým katolíkům,kteří nechtěli u nás bydlet v přebílených kravínech,nesnášeli sledování a nakonec utekli do Německa,kde pokračovali v pomlouvání naší republiky.Taková reklama stála za víc než co stály jejich letenky k nám.Poděkovat musíme také těm,co je v Iráku vybrali a přemluvili k cestě k nám.

4 0
možnosti
JR

J47a18n 64R72á86ž

21. 9. 2016 19:52

Proti imigrantské aktivity jsou záslužné. Kdyby se v celé Evropě nezvedla silná opozice proti "vítačské" politice Bruselu a hlavně Německé vlády , nikdy by Merkelová neměnila názor na nutnost obrany vnější hranice EU, maďarské ploty by byly dál terčem nevybiraveho nátlaku na Maďarskou vládu, Evropa by byla zaplavována muslimskými kolonisty se stejnou intenzitou jako vloni a kvóty by nebyly mrtvým tématem..

Že u nás zatím muslimští kolonisté nejsou ve větším počtu? Budme rádi! Stejně jako jsme rádi, že u nás neřádí dětská obrna a příušnice. Proti nemocem, i když epidemie bezprostředně nehrozi, se preventivně očkuje. Když někdo volá po prevenci proti přílivu muslimských kolonistů, tak se dobroserové diví.

5 0
možnosti
LC

Někteří dělají vše pro to, aby žloutenku nedostali, jiní se z ní raději léčí, no. ;-)

4 0
možnosti
AM

Migranti tu ZATÍM sice ve větším počtu nejsou, ale cenzura Facebooku tu už je, multikulti výchova na školách už se rozjíždí, ČT vymývá mozky ne jen dospělým, ale i dětem, viz Planeta Yó nebo Sněhurka s tou vadou, že měla pleť bílou jako mléko, lidi z neziskovek blbnou děti hrami na "chudáčky" Syřany a "zlé" maďarské policisty..., no není už toto přes příliš? Nesvědčí to náhodou o tom, že tlak z Němec a USA na destrukci národních kultur "funguje" i bez migrantů? Nesvědčí to o tom, že už si tu neziskovky a multikulti intoši pro masový příliv imigrantů připravují půdu, aby západním nadnárodním firmám zlevnili už tak levnou pracovní sílu (těmi imigranty, kteří pracovat chtějí) a rozložili sociální stát tou druhou částí migrantů, kteří pracovat chtít nebudou? Lidská práva..., soucit..., tolerance..., to je jen zástěrka, aby se to lépe "prodávalo", zjm. přecitlivělým aktivistům a emotivním, ale povrchním lidem, na které působí srdceryvné obrázky z uprchlických táborů či přímo ze Sýrie, ale hlavní důvod toho, co provedla Merkel, jsou zisky pro hrstku nejbohatších, žádný soucit v tom není ani náhodou.

7 0
možnosti
JH

J18a31n 90H73l15e30d58í23k

21. 9. 2016 12:40

vláda chce zůstat u koryta, k tomu potřebuje miliardy a za ty miliardy si Brussel české voliče přes sobotky snadno koupí !!! Po volbách se budeme divit !!!

4 0
možnosti
MD

To, ze zde chodici a ve svem duchu tvorici islam jeste nemame, je jen otazkou casu. Pokud se mu podari zakorenit v nemecke a dalsi vyzivne pude, najde se spousta slabsich rostlinek, ktere tamni silne vytlaci do chudsi pudy jako 'predkolonizatory'.

9 0
možnosti
MD

Ale stejne tak je mozne, ze jakasi dost podstatna cast zdrave casti trebas nemeckeho naroda se prestehuje k nam a jednou, kdo vi, mozna dal na vychod, aby znovuobnovila klasickou zapadni kulturu. A pak nebudeme mit s islamem problem my, ale to, co kdys bylo 'zapadem'.

5 0
možnosti
ZB

Zatím jediní kdo vyšuměli do prázdna jsou "vlastenci",nebudu je ani všechny jmenovat,je tolik stran,straniče,spolku a ambiciozních jednotlivcu,kteří se z nedostatku upchlíku i migrantu zatím rvou mezi sebou.Jak ukazují volební preference,tenhle typ "vlastenectví" opravdu voliče nezajímá a přičítat tomuto mezi sebou rvoucímu se stádu nějaké zásluhy,je opravdu směšné....;-)

1 19
možnosti
LV

L49i60b39o37r 73V93a12n64ě17k

21. 9. 2016 12:22

Ano, v politické rovině vládne silná nejednota. Bohužel.

Voliče pak sice nezajímají jednotlivé skupinky, ale zato ve své většině na ilegální imigranty islámské provenience je názor obdobný.

8 0
možnosti
Foto

Jste dost vedle. Imigranti na své pouti naší republiku míjejí a žádné protiimigrantské aktivity na tom nemají nejmenší podíl. Proč si to troufám tvrdit tak kategoricky? Protože už v první vlně měli imigranti/uprchlíci mapky a pokyny, kde jednoznačně byla ČR označena jako nevhodná a byla obcházena. Proč?

Dva základní důvody:

1/ nižší životní úroven, o dost chudší než doporučené cílové

2/ imigrační politika státu, zejména umistování do uzavřených ubytoven a nízké dávky/příspěvky.

To bylo už dávno zjištěno podle dokumentů u imigrantů a žádnej aktivista na tom nemá žádný podíl. Tím nechci snižovat aktivity těch, kteří jdou po podstatě problému a i v zájmu ostatních. Mezi ně ovšem Konvička a podobní nepatří.

3 11
možnosti
LV

L36i56b66o91r 70V36a24n82ě77k

21. 9. 2016 12:18

Proč mezi ně doc.Mgr. Martin Konvička PhD. nepatří?

Protože informace o něm máte z médií a ty to říkají?

15 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS