Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

No, já tomu vůbec nerozumím, kdo a s jakým mandátem u nás vlastně rozhodl, že bychom měli přijmout "podle smlouvy s Tureckem" těch 80 "Syřanů" když

- žádná taková dohoda s Tureckem nebyla schválená ani evropským parlamentem, ani parlamenty jednotlivých států a je to soukromá dohoda Merkel a Erdogana

- i ta dohoda říká, že za každého Syřana navráceného do Turecka má Evropa přijmout jednoho Syřana z tureckého tábora. Ale: do Turecka bylo doposud z Řecka navráceno cca 500 lidí, z toho to byli převážně Afgánci a Pákistánci a jiné národnosti, jen minimum Syřanů. Z tureckých táborů bylo do Evropy už přepraveno více jako 800 "Syřanů" - ten poměr 1:1 nějak nesedí, že

- Babiš je razantně proti přijetí těch 80 migrantů

- přijímání takto problematických migrantů by měl schválit náš parlament. Myslím, že bychom to měli žádat po našich poslancích v okolí bydliště.

30 1
možnosti
VJ

Babiš je proti, abychom ho měli rádi, ale jinak neudělá nic.

13 2
možnosti
VS

Zase jim někdo utekl z Bohnic!;-D;-D;-D

4 7
možnosti
VE
PB

......two, eščeže neposlouchám rádio,- ale vono jako manuál jak to uspořádat vod teho politologa neni marnej,- každý ráno na fakultě dostane tečku mezi světla vod studenta,- a takhle každej den,-........ zkrátka až si zvykne a bude to brát jako společenskou normu,- šak řezání politologů je v globále na ústupu, žejoV!

5 0
možnosti
JC

Když jedete kolem úřadu vlády nebo nějakého ministerstva, trubte na klakson nepřerušované celou dobu, kdy tu instituci míjíte.

Pokud se z toho stane nepřerušené celodenní troubení projíždějících řidičů, dojde jim snad, že jich máme vážně už plné zuby.

20 0
možnosti
SN

:-)......Souhlas ! Sobotka musí po volbách vypadnout, ten se točí jak korouhvička ve větru a mlžíííííííííí ! R^R^R^

15 0
možnosti
ZK

1. vláda rozhoduje jako celek. 2. mezinárodní smlouvy jsou dle paragrafu 10 ústavy nadřazeny národnímu právu.

4 6
možnosti
Foto

V které mezinárodní smlouvě jsme se zavázali, že budeme v nekontrolovatelném množství přijímat cizí migranty bez identity?

26 1
možnosti
PN

V té době už Sobotka bude Eurokomisařem v Bruselu a bude mít imunitu. Takovéto podrazy na vlastní obyvatelstvo se nedělají zadarmo ale za příslib teplého koryta. Takře s žalobou si budete moci vytřít p...l a on se vám bude chechtat z vily chráněné bodyguardama.

29 1
možnosti
OJ

Však v tom byznysu nejede sám.. A popravdě, zrovna u Sobotky si nemyslim, že mu jeho páni za služby nakonec i zaplatí. Co by s ním v Bruselu dělali? Vždyť ani neumí jazyky. To už spíš věřim, že se zaahojí Dientsbier. Ale Sobotku hoděj přes palubu...

.

Leda snad v nějaké ziskovce...

11 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky