Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na to, jakou mají v Africe údajnou "bídu", se množí opravdu jako krysy ... kde je tedy problém, nemoci - hladomory - horka a pravidelná sucha - technologie a vzdělání na úrovni středověku - chudé černé malé podvyživené děti (jak nám je neustále před pár lety představovali a dělala se na ně nejedna sbírka) - střílení na ulicích - neustálé války - nebezpečné země pro život obyčejného člověka - problém radikálního islámu ... přes všechny tyto aspekty se neustále množí, množí a množí ... no a co se stane v momentě, kdy všechny tyto nepříznivé faktory ZMIZÍ a nastanou IDEÁLNÍ faktory neboli náš evropský standart ? Jímá mě hrůza ! Rv

0 0
možnosti

Obyvatelstvo v Africe a na Blizkem Vychode se premnozilo. Tak ho ted mame diky pani Merkelove v Evrope. V Bruselu se tento problem zamete pod koberec. A co na to media? Co na to politicke elity. Nezapomnenme, ze tato masa lidi je ozbrojena. NATO ktere pripomina Armadu Spasy a pozoruje. A tak pod vedenim Nemecka probiha kolonizace Evropy. Jak to dopadne s nasi civilizaci? Nedelejme si iluze. To co se deje dnes je jen zacatek.

0 0
možnosti

L72i85b15o37r 63H79a98n86u26š

22. 5. 2016 11:34

Mluvíte mi z duše . Mam na to stejný názor . Všichni ti lékaři bez hranic apod jsou škůdci lidstva . Příroda to řeší AIDSem, SARS , vysokou po porodní mortalitou , ale my tohle vse potirame.

Lidi je na světe proste moc. To zeměkoule neustojí . Respektive zdroje zeměkoule pro život lidi. Budou valky. Nasi potomci to nebudou mit lehké .

5 0
možnosti

P52e52t21r 78S33k61á92c57e52l

21. 5. 2016 13:51

Za vším hledejme MMF, tedy peníze.

1 0
možnosti

Kromě jedné chyby v češtině v nadpisu velmi zajímavé shrnutí a pohled na současné problémy světa. Ekologové a aktivisté tento problém tak nějak cíleně přehlížejí a nebo o něm alespoň moc veřejně nemluví.

K tomu nadpisu. Správně je to "Proč Zelení taktně pomíjejí ...". Pomíjí by bylo správně pro "Zelený pomíjí ..." a tedy pro jednotné číslo.

0 2
možnosti

Sice se mi to taky víc líbí, ale autor má z hlediska nových pravidel pravdu.

1 0
možnosti

J67i83r78i 10C28e13e

19. 5. 2016 23:00

Někde jsou vyplundrované zdroje (Afrika), někdo má vyplundrovanej rozum (nejmenovaný diskusní troll).

Krásným příkladem je Zimbabwe (ex-Rhodesie). Před 15 lety potravinově soběstačná země, která byla schopna svými přebytky schopna saturovat potřeby celé jižní Afriky.

Po vyvraždění a vyhnání bílých farmářů a pozemkové reformě se tato země během jednoho roku stala zcela závislou na potravinové a rozvojové pomoci.

Jinak Evropany již před cca 20 lety začala z regionu úspěšně vytlačovat Čína, která obchod a rozvjovou pomoc nepodmiňuje nějakými politickými nesmysly.

17 1
možnosti

E79v36a 60K86y16s94e95l80á

19. 5. 2016 23:16

Aaaaa, postřelená husa, troll, se ozvala..

2 2
možnosti

P55e18t92r 63N39e26d57o68m90a

19. 5. 2016 20:59

Populační přírůstky nejsou vinou Afričanů ani Afgánců. Oni do té doby než tam západní sluníčkáři zavedli očkování žili v přirozené rovnováze. Zdrojem všeho zla je bílý západoevropský člověk, který nejdříve třetí svět kolonozoval a zotročoval, aby jej posléze proočkoval a ponechal svému osudu. Ale one existuje něco jako vyšší spravedlnost, která se v plném proudu realizuje. Za 50 let bude bílý západoevropský člověk cizincem v dříve vlastní zemi.

0 1
možnosti
Foto

přeposílám vám příspěvek z diskuse k mému blogu "Tři tisíce dětí" na stejné téma

(potom jsem se zájmem na Wikipedii přečetl co je r-strategie)

Tomáš Jelínek 51287

Jejich chování je naprosto přirozené, v přírodě běžné. Pochopte jednu věc, oni dopředu nevědí. Nevědí co bude za měsíc, natož za rok, za pět let, vliv na to mají poměrně malý. V jejich míře nejistoty nemá cenu čekat na lepší podmínky, nemusí přijít a když, nejspíš dlouho nevydrží. Takže děcka prostě mají, tak často jak to jde, a buď přežijí, nebo ne. Srovnejte s dravými ptáky, také vyvádějí mláďata každý rok, ale jen v těch bohatých je uživí.

V Africe prostě vždy líp fungovala r-strategie, u nás se prosadil opak. A naše postupy, myšlení a výdobytky na Afriku aplikovat nejde, respektive to dopadá špatně.

Takže, nic jim nevyčítám, ale nijak bych nezasahoval a nechal je dělat, jak umí. A rozhodně je nenechal kolonizovat Evropu.

14 1
možnosti

Naprosto přesné a pravdivé. Je to prakticky největší světový problém, ale je jaksi nekorektní o tom mluvit. Zde se bohužel ukazuje opět platnost rčení, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. Dříve v Africe žilo tolik lidí, kolik byl ten kontinent schopen uživit. Díky potravinové a lékařské pomoci zvenčí se populace zvětšila natolik, že nejen není schopna se uživit ve svých zemích a nemá v nich žádnou budoucnost, ale ohrožuje i ostatní kontinenty. Proto jediné, co by se do Afriky mělo investovat a šířit, je antikoncepce a osvěta. Bez skutečně zásadní změny reprodukční politiky je Afrika ztracena a obávám se, že my s ní.

7 1
možnosti

J14o91s14e97f 75S87u82k

19. 5. 2016 11:14

souhlasím, obrovský problém o kterém se mlčí..resp. africké aj. státy světa už posílají své obyvatele, aby v Evropě vydělali na živobytí a odmítají jejich přijímání zpět v situaci, kdy je Evropa nechce..Takhle to ale přece není dál možné dělat, to musí skončit! Každý stát je zodpovědný za své obyvatelstvo![>-]

3 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky