Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš motivační přístup ke snížení populace, i ten zaobalený od pana Kšíra v minulé diskuzi mají jednu velkou slabinu - lidi. Vždy se najde někdo, kdo si zdůvodní, že on musí mít více dětí než jiný a v případě, že na jejich život nemá dostatek peněz, najde se někdo, kdo mu je dá. Od obyčených zvířat se prý lišíme tím, že máme rozum, ale ne zas tolik, abychom neskončili přemnožením, vyčerpáním zdrojů a neřízenou redukcí.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se nelišíme od zvířat, tak nás také s dalším rozvojem civilizace může postihnout osud myšího ráje. V něm se myši nepřemnožily, ale naopak vyhynuly.

0 0
možnosti
JR

J95a41n 93R25á20ž

6. 7. 2023 12:38

Došel jsem k názoru, že z Evropské unie se stal moloch, který se zcela vymknul kontrole a ničí vše na co zaměří pozornost. Nejenom zemědělství a průmysl, ale hlavně vše co dělalo Evropu tak přitažlivou pro celý svět.

Ti, kdo vládnou EU jsou přesnou kopií , spíše dokonalým klonem komunistů, kteří ideologicky zmanipulovaným pácháním dobra, ve skutečnosti ničili vše, na co svou pozornost zaměřili.

2 0
možnosti
OJ

Otázka, na kterou se zatím marně snažím si odpovědět je, zda je to záměr (ovlivnění elit Trockého permanentní revolucí, Frankfurtskou školou, atd), ... nebo jen projev samovolně probíhajícího úpadku..?... Možná obojí současně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky