Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Snůška blábolů a nesmyslů a rovněž demagogie. Východ Ukrajiny drží separatisté a teroristé bojující proti legitimní ukrajinské vládě. Jejich podpora je podporou terorismu. Tečka.

4 1
možnosti

Napsal jste to perfektně, je to vyargumentované a každý, kdo má trochu zdravého rozumu Vám to podepíše. Jenže hádat se s pány Buriany a Šťastnými je totéž jako házet perly svi...m. Já Vám děkuji za občanskou statečnost, dnes jsme bohužel už tak daleko, že napsat zjevné pravdy, znamená nést svou kůži na trh a vystavit se nejen posměchu hlupáků, ale případně i možnému postihu ze strany tohoto nedemokratického státu - poskoka pomýleného západu.

2 4
možnosti
Foto

Z pohledu Ukrajiny jsou separatisté teroristé,kteří nelegálně obsadili část jejího území.Tak to také je.Podpora nelegálních teroristických skupin je prostě trestná.Take by jste hájil někoho kdo poslal peníze pro bojovníka IS a ty byly použity kdoví jak?Bylo to asi 6000 dolarů,dost peněz na nemajetného kněze...

3 1
možnosti

Z pohledu Ukrajiny to je nepochybně tak jak píšete. Z pohledu Luhaňské a Doněcké republiky je to zase opačně. Teroristé jsou vždy ti druzí.

Ten váš příměr s Islámským státem je ale velmi trefný. Opravdu - jak by to asi bylo, pokud bych poslal nějaké peníze nějakému Arabovi do Sýrie nebo Iráku? A nikdo by nevěděl co s těmi penězi ten Arab udělá. Jestli je použije na operaci šedého zákalu své manželky, nebo na munici. Docela by mě zajímalo jestli by takový donátor byl stíhán.

.

Protože zde se debata zůžila na posuzování "kde je pravda" v tomto konkrétním konfliktu. Gró blogu je ale o tom, na jakém základě vlastně orgány činné v trestním řízení, proti knězi Hadravovi postupují? Jasně, je tady ten paragraf o zákazu služby v cizích ozbrojených složkách - to se ale Hadravy evidentně netýká. Takže zbývá to obvinění z nějaké nezákonné podpory a mě by fakt zajímalo na čem tohle obvinění stojí. Jestli na nějaké obecné proklamaci typu: "Nesmí podpořit subjekt který bojuje proti subjektu se kterým má naše republika přátelské styky", ... nebo jestli je to nějak konkrétně definované a pravidelně aktualizované, tedy něco jako: "Nesmí podpořit: žádného člena Katalánské strany nezávislosti, žádného člena IRA, žádného obyvatele Luhaňské a Doněcké oblasti, ... atd.." A jak je to kontrolováno a posuzováno. Co když by se Hadrava oženil s nějakou ženou z Doněcka? A posílal by jí peníze? A ona za ně kupovala samopaly? Záměrně přeháním, ale snad je jasné o co mi jde..

3 0
možnosti

..... soudní přezkum bohulibé činnosti řecko-katolického kněze a jeho pohnutky, které vedly v jednorázové charitě,- viz. finanční podpora zmrzačeného bojovníka v lokálním konfliktu,- je tím pravým a nefalšovaným bojem proti terorismu! Ke křesťanské zbožnosti patří nejen služba Bohu, ale i služba lidem,- a naše justice určitě spravedlivě rozhodne, jaký Bůh a jaký člověk si tuto službu zaslouží,- .....to by v tem byl čert, abysme to nerozsekli!!

2 0
možnosti

To mi nemusíte ukazovat, je to jeden z článků ze kterých jsem čerpal.

1 0
možnosti
Foto

Okolo spolků jako " Českoslovenští vojáci v záloze za mír" to vždycky dost páchne levotami.

10 1
možnosti

Já takový právní pojem neznám. Znám činy odporující zákonu a činy neodporující zákonu. A samozřejmě že i ty činy neodporující zákonu někomu nevodí. Vám nevoní záložníci Marka Obrtela, který se obrátil proti NATO, mě třeba zase nevoní Evropské hodnoty Jakuba Jandy. To ale není v jednom ani ve druhém případě důvod k nějaké kriminalizaci a pokud se k ní státní moc přesto uchýlí, pak je to symptom toho že je totalitní.

5 1
možnosti

P69e67t66r 58B84u18r41i11a11n

29. 4. 2021 11:09

Hezká změť polopravd, lží a demagogií.

A začíná už u už toho, z čeho byl údajně onen kněz obviněn. Z podpory nějakého invalidy určitě ne.

12 3
možnosti

Poslal peníze chlapovi co stoupnul na minu. Jestli z něj čučkaři budou chtít udělat proto agenta, jistě že řeknou, že pán bez nohy za ty prachy nakoupil kulomety. To ale nic nemění na tom, že Hadrava poslal prachy chlapovi co stoupnul na minu. A také to nic nemění na tom, že posílat nejen prachy, ale i zbraně, nikomu nevadí, pokud jsou pro druhou stranu konfliktu.

2 0
možnosti

Přidávám si vás na listinu vlastizrádců a kolaborantů.!!!!!!

0 0
možnosti

Néééééé!!!! ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky