Diskuse

Sundejte TV FOX

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P43e65t57r 38M24u82n92z19a40r

17. 3. 2021 19:38

Ještě jednou pro jistotu jsem se koukal a opravdu vás nevidím mezi ostatními blogy seřazenými podle data vydání. Ozvali se vám, proč tomu tak je?

0 0
možnosti

P90e19t20r 42M50u69n66z20a78r

17. 3. 2021 19:33

Jen aby mě tenhle článek nezapadl.

0 0
možnosti

Článek byl na iDnes zakázán...

0 0
možnosti

Ale to není nic proti tomu, co dělí Putin. Ten chce kde koho otrávit a pořád mu to nejde. Ani ten Novičok neumí udělat pořádně.

Facebook a Twiter si vybrali a podporovali dědouška BIDENA

My se vrátíme k jízdním poslům, Amerika ke kouřovým sinálům, Afrika k temtemům.

0 0
možnosti

Je potřeba Facebook a Twitter zakotvit do ústavy....počkat, nejsou to soukromé subjekty?

To je asi jako stěžovat si, že mi nechtěli nechat na sputniku, aeronetu... zveřejnit pravdivý článek, který má hlavu a patu...

0 2
možnosti

Pokud ale soukromý subjekt může umlčet presidenta a 75 milionů jeho voličů, neomezeně ohrožovat Vaše ekonomickou a společenskou existenci, censurovat a diktovat politiku země s 340 miliony obyvatel, nemyslíte, že je něco špatně? Moc jakou dnes Big Tech mají se nedá ani srovnat s mocí zákonnou, tedy s Nejvyšším soudem USA či mocí zákonodárnou, čili Kongres a Senát. Takové diktáty byly dávno v USA zregulovány, vezměme jen příklad telefonní společnosti Bell Systems koncem sedmdesátých a počátkem osmdesátých let, kdy tato společnost kontrolovala telefonni spojení v celé zemi, měla totální monopol a nedovolila žádné konkurenci provozovat telefonní služby. Tato společenská media, která censurují a určují kdo může či nemůže sdělovat názory má totální kontrolu a současným problémem je, že plně podporují socialistickou demokratickou kliku a je potřeba jejich vliv oslabit a omezit tak, aby konkurence nebyla zadušena a zlikvidována, tak jako musela AT&T dovolit vstup na trh jiným operátorům. Bez toho bychom neměli T-Mobile, Verizon, Sprint a desítky dalších komunikačních společností. Od kdy je monopol jedné společnosi výhodou pro spotřebitele.

0 0
možnosti

Inu, zase další dílek pučícího amerického bolševismu - obrácený McCarthismus. Pro USA zhoubnější , nežli atomový útok.:-(

6 0
možnosti

Joseph McCarthy si byl dobře vědom nebezpečí komunismu a zaslouží si credit za to, že se mu snažil zabránit prostoupit americkou společnost v padesátých letech. Ano, byli postiženi i ti, kteří se jen nevinně zapletli do sítě, ale mnoho lidí by dnes dalo přednost tomuto zlu aby nahradil marxizmus který pomalu začal za Obamy a nyní se děti povinně učí už skoro od mateřské školy critical race theory kterou připravují mladou generaci na socialistické pojetí společnosti. Zlatý McCarthy.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS