Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stát Pensylvánie nadále odmítá přítomnost pozorovatelů u sčítání hlasů.

Vyhlásit to samé Lukašenko, budou sankce na polovinu Běloruska.

0 0
možnosti

Zvláštní, nedovedu si představit, že by volič nebyl při volbách jednoznačně identifikován platným dokladem; jak to ti USAlidi jenom dělají? Pravda, u nás opravdu je na každých cca tisíc lidí jedna volební místnost, dokonce je volební místnost i tam, kde je necelá stovka obyvatel, za to ale výsledky voleb jsou známé nejpozději druhý den ráno, a to i při naší naprosto jednoduché digitalizaci výpočtu volebních výsledků. :-/

2 0
možnosti

Největší "sranda" bude, až vítačům dojde, že zbořením zdi a nekontrolovaném přílivu lidí si zavařej především sobě. Samozřejmě ti chytřejší to vědí již dávno. Např. takový Romáci v Českém Krumlově si dávaj sakra bacha na své soukmenovce a problémové příchozí rychle vypakujou.

2 0
možnosti

Podívejte se třeba sem, to není Aeronet. Šedivě jsou státy kde identifikace potřeba není, světle zeleně kde jen nějaký průkaz bez fota, sytě zeleně kde průkaz s fotem.

.

http://www.imagebam.com/image/ea895b1358782015

.

Jinak, kdyby to bylo jak říkáte a identifikace byla bezvadně zabezpečená, nebyly by návrhy uzákonit povinnost mít Voter ID, a ani by nedošlo k soudnímu výroku, že je to diskriminační, protože menšiny jsou při vyřizování průkazu znevýhodněné.

.

Zde článek z iDnesu, kde se o dokladech píše. Dokonce se článkem snaží vytvořit představu, že republikánský tlak na existenci dokladu je snahou vyloučit některé voliče.. Já dodávám: Ano, vyloučit ty co chtějí volit více než jednou.

0 0
možnosti

Budiž nám poučením, aby se takový chaoz při volbách neopakoval v budoucnu i u nás !!!

Je to názorný příklad, že tkzv. korespondenční volby zpochybňují podstatu demokratických voleb.

:-/:-/:-/

12 0
možnosti

Snad se z té americké volební tragikomedie poučíme, pokud tedy Piráti a další "progresivní" partaje dovolí....

5 0
možnosti
Foto

Tak to řekněte rovnou, že na poněkud ležérní evidenci účasti voličů ve volbách byla naroubována možnost korespondenčního hlasování ex ante i ex post. Ale za to asi fakt Biden nemůže, organizaci voleb nemá ve svých rukou.

Řádnost korespondenčního hlasování lze vcelku snadno uhlídat systémem dvojích obálek. Prověrkou evidence na poště a volebními komisaři, po rozlepení obálky se vloží do urny lístek s danou volbou v zalepené obálce do urny a dále se s ním zachází jako s každým dalším.

0 1
možnosti

To s těmi dvojitými obálkami tak snad dokonce opravdu funguje. Ale co je to platné, když nemáte (někde) kontrolu nad rozlepováním a počítáním? Co je to platné když se antidatují obálky?

0 0
možnosti

Další trumpetista v depresi.;-D

0 12
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS