Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čekám, kdy začneme řešit, který kmen lovců mamutů přepadnul sousední, ukradl jim ženy a kdovíco ještě, a tak by se to potomkům okradeného kmene mělo kompenzovat. Sice je to dnes již nedohledatelné, ale to je otroctví v Americe v podstatě taky. Jenže ty černé chudinky by na tom chtěli vytřískat, co se dá. Hlavně bezpracně.

2 0
možnosti

Karma.

Vzpomínám si na jednoho přistěhovaleckého aktivistu z Německa, kterého tlupa migrantů chytla v noci na ulici a po okradení mu ještě vykopala zuby z huby. Ležel celej zafačovanej na lůžku a skuhral do kamery: Proč já, proč zrovna já? Vždyť já jsem je vítal!

Říkám si, samozřejmě že v první řadě právě ty, a kdo jinej? To je jako s těma trapákama, kterým vymlátili okna šutrama. Proč by ne zrovna jim, kteří to aktivně podporují? Přeci jako příznivci toho multikulti kabaretu mají přednostní právo na první číslo vystoupení.

10 0
možnosti

Ještě horší než u nás za socialismu. Angelu Davisovou jsme sice vítali s mávátkama, ale klekat jsme si před ní nemuseli.

3 0
možnosti

J45i28r22i 27T34i57c12h65y

7. 6. 2020 18:26

Nikde jsem nevidel, ze by Cinane, Arabove, nebo cernosi zrazovali svoji vlastni rasu, shazovali se, ponizovali se, stale se za cosi omlouvali. Vysledky levicove liberalni fasisticke propagandy jsou zdrcujici.

14 0
možnosti

Nechť se sebemrskači kají za své vlastní hříchy a ať své vlastní hříchy nevnucují mně. Tím spíš, ať mi nevnucují nějaké zveličené hříchy dávno mrtvých generací z jiných zemí. Nemám na takové [censored] nejmenší náladu.

2 0
možnosti

J41a59n 45B98u95r72d93a

7. 6. 2020 17:09

Češi nikdy otroky neměli? To je ten důvod, proč jedna z důležitých otázek přemyslovské politiky bylo, zda prodávat do otroctví jenom pohany, nebo i křesťany?

1 0
možnosti

Ok, takže kterým národům se tedy budeme klanět?

Češi se nepodíleli na zotročování afričanů, za které si teď mladí pokrokoví Evropané sypou popel na hlavu. Tak jsem to měl tedy asi napsat...

5 0
možnosti

..... tak předvedli nám teho už hodně, ale logo na kšeftě "Podnik vlastní černoch - nevypalovat!" považuji za jistou pikantérii,- ...... bych řekl uvědoměle, cynicky až brutálně rasistické, žejo?!R^

5 0
možnosti

Na YT je hafo videí, kde černoši vysvětlují, proč černoch nemůže být rasista. ;-)

2 0
možnosti

Díky. No, byl jsem nucen z důvodů autorských práv dát pryč obrázky.

Nahradilo je tedy zdrojové video, což ale samozřejmě ztrácí na ilustrativnosti.

Ale co se dá dělat...

2 0
možnosti

Rusové klekat nemusí a ani by nepoklekli.

3 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky