Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ANO je v Alianci liberálů a demokratů pro Evropu. Nevěděl jsem, že tato frakce je prostestní nebo antisystémová. Podle mě je to spíš frakce multikulturasistů.

0 0
možnosti
OJ

Píšu že se nechci zaplést do axiomatiky. Ale prostě v rámci ČR je vnímána jako ta "zlá" strana. Spolu s SPD a KSČM.

A hlavně! Musím ANO zařadit mimo Fialovu koalici liberálů, když ta má vzniknout pro to, aby smázla ANO. Těžko bude smazávat ANO v koalici s ANO.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, ale ČSSD mi tam nezapadá vůbec, protože i ten poslední člen ČSSD si musí uvědomit, že toto by znamenalo zánik ČSSD.

A Piráti jsou spíše anarchisté, ty by Fiala neudržel na uzdě též. Stačí ostatně příklad v pražském zastupitelstvu, kde se Piráti spojili s kdekým, jen, aby vyšachovali ze hry ODS.

2 0
možnosti
JB

J51a66n 63B44u96r52i96a51n

25. 7. 2019 10:14

Ta společená kandidátka či koalice (pokud) bude ale bez těchto stran. Já to vidím na ODS, lidovce, topku a starosty.

Piráti či ČSSD do toho s nimi nepůjdou, ale dost možná by s nimi pak šli do vlády.

1 0
možnosti
AK

Jak vidět,tak to je blog o ničem jen o tlachání a urážení.Škoda že jsem si nepřečetl víc příspěvku a reagoval jen na zhruba přečtení článku.

0 1
možnosti
JK

Jak vidět, nepochopil jste, o čem je blog. :-)

1 0
možnosti
AK

Pane pisálku,jaký že to mají program,kterým by ohromili voliče- antibabiš!!!Toto uskupení nemůže nikdy už vyhrát volby i kdyby se snažily sebevíc.Jsou to strany,které se podílely na rozkradení našeho státu a ukázaly nám,jak je jednoduché z moci výkoné utlačovat lidi,krást dle libosti a lhát lidem.To jako považujete za výhru??Kde jste nechal rozum???Napsat můžete co chcete,ale musíte počítat stím že se vám to vrátí,jako špatný žert,ale je to vaše přesvědčení nebo některých lidí a to vám nelze brát.Budete potom stím muset žít i stěmi ostatními,ale to už nikdo neřeší z těch,co horují pro tuto nastíněnou hrůzovladu.

2 0
možnosti
OJ

Ach jo.

Kde jste přišel na to že fandím demobloku? 8-o

Jen počítám hlasy. Stokrát jsem zdůraznil, že neřeším, kdo je dobrý a kdo je zlý.

Volil jsem SPD.

Ach jo.

0 0
možnosti
LH

demokratických liberálně-konzervativních? To jako vážně?;-D Liberálně-konzervativní, to je něco jako barevně-černobílý, suše-mokrý či světle-tmavý;-D

3 0
možnosti
OJ

Tak to nazval Fiala. My samozřejmě víme, že slovo konzervativní tam nepatří. proto jsem ho dál v textu už ani nepoužíval.

0 0
možnosti
JS

J69a90n 48S97o44u49č39e89k

25. 7. 2019 7:01

Myslím si, že tímto plánem naopak Fiala riskuje, že ODS skončí v politickém propadlišti. Piráti již avizovali svoji neúčast v tomto novém antibabišovském bloku. Lidovci se rozmýšlejí, ti mají léta zkušeností, aby nešli s tím, kdo nemá šanci a přidali se k tomu, kdo bude vítězem. TOP09 a STAN v podstatě nemají co ztratit, protože samy by se do PS s velkou pravděpodobností nedostaly. A samotné ODSce může pěkných pár procent ubrat Klausova Trikolóra. A Fialu rozhodně nelze považovat za charizmatického vůdce, navíc s absencí programu, kterým by dokázal oslovit voliče.

6 0
možnosti
OJ

Souhlasím, že ODS by v tomto mohla ztratit nejvíc. R^

0 0
možnosti
LM

zalostne chybi charismaticky vudce, v techto stranach. tam proti Babisovi proste nemaji co nasadit. a to je cely problem. Tragedi jako Topolanek, Necas a ted Fiala fakt nejsou tou protivahou.

8 0
možnosti
JZ

Za pěkný pokus o nestrannou úvahu jsem vám dal karmu, ale jinak si myslím, že to až moc hapruje na té ČSSD. Ale kdo ví, třeba se mýlím:-)

1 0
možnosti
OJ

Ale jo, asi jo. Já, zkopuším pochopit kudy se béřou Fialovy úvahy asi..

0 0
možnosti

A předsedou vlády by mohl být chemik Kalousek......;-D

2 1
možnosti
OJ

To ne. Pokud by se demobloku podařilo babiše přečíslit, potom by byl předseda vlády Fiala.

0 1
možnosti

Demo blok to jsou ty strany,co to tady 30 let drancovali?;-D

6 1
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky