Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, tak Doník už dal tu nabídku Rúhánímu k jednání, takže je to s tou jeho strategií tak, jak jsem psal. Začíná být trochu předvídatelný chlapec...;-)

0 0
možnosti

Naprosto souhlasím, zvláště ta poslední věta by se měla vytesat do kamene. Tedy až na jednu výjimku a tj. to fandění Trumpovi a Izraeli, to jsou totiž dvě strany které ten chaos co popisuje autor podporují.

1 1
možnosti
Foto

Iránci jsou nábožensky vlažní? K tomu jste došel jak?

0 0
možnosti

Píšu relativně. Ano jsou. Mladí Iránci se vyjadřují o náboženství dost příkře. A dál - například v Německu dochází ke konverzím Němců k Islámu. Opačně, tedy ke konverzím od Islámu ke Křesťanství dochází v mnohem menší míře. Ty případy ke kterým přesto došlo, byly výhradně když konvertoval iránec (šíita).

5 0
možnosti

:-).............Výborný rozbor! Souhlas! R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Saúdská Arábie je u USA dobrá, protože si u nich platí za neuvěřitelné částky PR firmy, a všemožně u USA ale i UK lobbující za své zájmy a také proto, že kupují americké zbraně a jsou třetí zemí sd nerjvyššími výdaji do zbrojení. Ale přesto Saúdy nikdo nekritizuje, že se vojensky rozpínají, zatímco Írán ano. Zapomeňte na to že by se Izrael spřáhll s Íránem, existuje totiž osa Izrael, Saůdská Arábie, USA. Jen Saúdská Arábie to nemůže řéct veřejně, že podporuje Izrael. Ale jejich vojenské zájmy v Sýrii jsou totožné.

6 0
možnosti

Máte pravdu s tou osou Sauds - Izrael - USA. Já ale uvažuji právě o tom, proč je pro Izrael výhodné mít za spojence Saudy a né Iránce.?.

.

U USA to chápu, tam je to o tom co píšete - tedy že Saudové jsou výbornými zákazníky amerických zbrojařů.

0 0
možnosti

Velmi zajímavý rozbor a zamyšlení.

1 0
možnosti
Foto

Ještě jste zapomněl na nálepku řezmík. Pokud vím, poprvé ji propaganda použila na inteligentního právníka, Slobodana Miloševiče, a to přesně ve chvíli, kdy baly Jugoslávie vojensky napadena. Totéž se stalo Saddámu Husajnovi (řezníkem se rovněž stal v okamžiku zahájení US vojenské kampaně) a také Muammar Kádáfí se stal řezníkem ve chvíli vyslání bombardovacích svazů. Pak byl ještě řezníkem Janukovič, ale toho zachránil před skutečnými řezníky Vladimír Putin.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS