Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

My se teda na akádě logice věnovali úplně minimálně a já časem od té aristotelské stejně odpadl. Ale kdybych se vůbec měl začít bavit o "premisách", snad bych začal u toho co je a ne že bych hned plánoval, co by být mělo. :-)

0 0
možnosti

Hezky napsáno. Už potřetí za posledních sto let je socialistiskými pokrokáři realizováno brutální sociální inženýrství ve jménu všeobecného Dobra. K dosažení revolučních cílů využívaji tradičně média a tzv.elity, které nepřistoupením na nové paradigma riskují ztrátu svého pracně vybudovaného společenského postavení. Samozřejmě nelze zapomínat ani na klasickou indoktrinaci mládeže. V jakém měřítku toto kolo sociálního inženýrství probíhá, je děsivé..

V předchozích případech následoval nelítostný boj s vnitřním nepřítelem. Již dnes můžeme pozorovat, že tu opět máme jekési občany druhé kategorie, zpátečníky, kteří si chtějí žít po svém, a nové pokrokové ideologie nejen že nepřejímají, ale dokonce se jim vysmívají a obstarávají si informace i z neoficiálních zdrojů. Dále tu máme seznamy konspirátorů, dezinformátorů a dalších lidí, kteří odmítají Pravdu a brání pokroku. Možná už jste tam za Vaše články také, a tento můj komentář bude rovněž aspirovat. Zatím je to "v pohodě", jen se sepisuje a nálepkuje, na západ od nás třeba jen propuští z práce, ale kdo ví, co bude zítra.

Nepochybuji o tom že ta první skupina o které jste hovořil, která skutečně věří, že koná Dobro, je výrazně nejpočetnější, následovaná skupinou, která sice tuší, že to asi není úplně košer, ale zajímá je pouze jejich momentální prospěch (byli by loajální bez ohledu na to, o jakou ideologii se zrovna jedná). Snad mi prominete citát od V.I.Lenina: "Užiteční idioti se poperou, aby nám dodali i provaz, na kterém je potom pověsíme"

Šance pootočit kormidlo dějin ještě existuje. Jednou z možností by mohlo být, pokud by se podařilo tyto ideologie zesměšnit v očích výše zmíněné výrazně nejpočetnější skupiny. Metoda, kterou jste tady použil i Vy, tedy logické domýšlení všemožných důsledků ad absurdum, dle mých zkušeností skutečně funguje. I proto Vám děkuji za tento článek.

Na odlehčení sdílím klasickou scénku z filmu "Life of Brian"(1979) na téma gender problematiky:) https://www.youtube.com/watch?v=Dgp9MPLEAqA

3 0
možnosti

Souhlas. Dobre zachycena podstata. Akorat ten Startrek... no to proste neni dobre. Fiktivni federace naopak cti jedinecnost cizich kultur a prislusnici jinych ras v lidskych posadkach jsou imigranti klasickeho typu - prizpusobuji se komunite ke ktere se pridali.

2 0
možnosti

Děkuji. Ale nesouhlasím s tím o tom Star Treku. Star Trek je klasická multi-kulti propaganda a rozmanitost kultur je tam jen zdánlivá, přesně jak popisuji v článku. Žádná skutečná odlišnost, která by byla tolerována tam není. A pokud je, tak je rasa vykreslena jako záporná a federace s ní bojuje "spravedlivý" boj. Osvícení členové takové rasy, která zarputile odmítá dobrodiní které jim federace přináší, pak pracují pro federaci - v podstatě jako kolaboranti. A ano, ti se samozřejmě přizpůsobí.

.

Já mám pochopení pro Klingonskou nechuť k federaci se přidat. připomínají mi Japonsko před první světovou válkou, které se odmítalo přidat do obchodních organizací kam je tlačily spojené státy. Nakonec bylo japonsko přinuceno ustoupit tzv. diplomacií dělových člunů.

4 1
možnosti

J79a88n 82R85á23ž

21. 1. 2018 19:10

Velmi chytře uchopené aktuální téma.

R^

6 1
možnosti

Pěkně napsáno, dobře jsem se i zasmál těm výstižným přirovnáním.R^

Zrovna dnes jsem s jedním zarytým (hloupým) multikulturalistou mluvil.

To je vždycky "záběr" na bednu.

Jen s těmi muslimy jako obětmi bych si dovolil malinko polemizovat.

9 0
možnosti

Díky, no já to myslím asi tak, že i oni nakonec ztratí. Člověk může být pachatel i oběť.. ;)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS