Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Perfektně napsáno.

1 0
možnosti

Ano, to je jeden důvod proč je nevolím, druhý důvod je zahraniční politika, kde jsou na straně Palestinců (ve shodě s EU), proti Izraeli (a tedy blízkovýchodní politice USA a v podstatě i ČR)

http://www.eportal.cz/Articles/9496-chcete-byt-cool-a-volit-pirati-ci-zelene-potom-si-prectete-jake-prasarny-se-dopustili-bartos-a-stropnicky.aspx

4 0
možnosti

Piráti jsou spolu se Zelenými a TOP09 stranou pro-evropskou, nikoli pro-národní.

Piráti jsou přesně ta svěží liberální neo-komunní happeningová strana, kterou pro svou vizi Evropy jako jednoho státu bez národů s centrálním řízením potřebuje Macron.

Se Zelenými mají mimo postoje k volnému pohybu migrantů po Evropě společný také postoj k pojmu vlastnictví: Zelení relativizují a zpochybňují vlastnictví hmotného majetku, Piráti relativizují a zpochybňují vlastnictví nehmotného majetku.

14 0
možnosti
Foto

V tom jediném, to je zpochybnění konceptu duševního vlastnictví, mají piráti pravdu. Jinak je to levicově orientovaná strana.

1 0
možnosti

Kdo lituje, že islám zatím neovládl Česko, volí Zelené, Piráty, TOP 09 a ČSSD. Líbivé řeči se dobře poslouchají, ale ta kocovina potom!

16 0
možnosti

R^ Perfektní popis rádoby nové síly. Mnoho slov od Pirátů o moderním státu, podpora mladých rodin, na důchodce nezapomínajíc atd. .....ale někde vzadu : muslimské migranty vezmeme!!! Fůj!

13 0
možnosti

Souhlas, ale je to jen házení hrachu na zeď.Tihle čeští Piráti letos vylétnou nahoru jako kometa a brzy skončí stejně tragicky jako ti němečtí...

9 0
možnosti
Foto

je to převlečená TOP09

11 0
možnosti
Foto

Spíš odnož Zelených.

5 0
možnosti
Foto

K18a77r16e31l 69M44á91d92l13e

8. 10. 2017 16:29

I když už jsem pro volby rozhodnutý, tak jsem si ze zvědavosti projel volební kalkulačku. Dopadlo to celkem podle očekávání - na samém chvostu shody topka, zelení a socdem, piráti jen o malý kousek nad nimi.

9 0
možnosti
Foto

Piráti jsou začernění zelení !

15 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky