Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67a40n 37R81á28ž

29. 5. 2016 14:29

BPI byl projekt předem odsouzený k neúspěchu. Ale tak to bývá u každého jednotématického projektu ještě k to!u prezentovaného tak politicky neobratně, jako to dělal Konvička..

Front nationale za vedení LePena otce, měl také jen jedno programové téma a stejně buransky jako Konvička ho i LePen otec prezentoval. Postupem do druhého kola prezidentských voleb dosáhl LePen otec svých mantinelů , stejně tak dosáhl Konvička svých mantinelů demonstrací s více jak patnácti tisíci účastníky. Ti tam ovšem nepřišli většinou kvůli Konvičkovi, ale vedl je tam nesouhlas s postupující islamizací Evropy, což se projevilo i pozdější sestupnou početností na Konvičkovych akcích .

Konvička nedovolil transformaci jim založeného hnutí spojenou i s přijetím politický realističtějšího programu a popřípadě změnou názvu, a tak v podstatě pohřbil šanci vytvořit u nás v dohledné době stranu s obdobným programem jako má francouzská FN, rakouská FÖP, či Německá AfD. Na jedné straně je to škoda a na druhé straně pozitivní zpráva pro ty, kteří vnímají, že strana s " jedlým" protiislámským a euroskeptickým programem, který bude někdo prezentovat politicky inteligentnějším způsobem, než činil Konvička, má velkou naději na získání velkého množství příznivců.

0 0
možnosti

J46a79n 96R97á13ž

29. 5. 2016 14:31

Pardon za překlep: Správně je FPÖ

0 0
možnosti

Škoda, že to dopadlo tak, jak to dopadlo. Vidím to podobně jako Vy. Asi se sejdeme v BPi.

1 0
možnosti

K33a67r87e56l 28M91a70s72e67k

29. 5. 2016 11:13

Tak jsem si našel hurvínkovský program BPI a měl bych pár otázek.

Co znamená třeba "Provedeme revizi mezinárodních smluv, ty nevýhodné vypovíme"? Vy máte tým právníků a ekonomů, který provede tu revizi a odhadne její dopady na ekonomiku a společnost? Máte aspoň tušení, kolik těch smluv je?

Jak "zastavíte propagaci islámu ve školách a státní televizi", když žádná neexistuje?

Jak "zlepšíte výběr daní od nadnárodních korporací"? Máte tušení, kolik se takových daní vybírá? Jaké částky by se podle vás měly vybírat?

Prosím rozveďte trochu "Budeme stavět na zkušenostech z Bavorska, nikoliv na zkušenostech z balkánských zemí."

Co znamená "Budeme podporovat rodiny, které řádně pečují o své děti"? Jak je budete podporovat a kdo bude kontrolovat, zda řádně pečují o své děti?

Vy s tímhle opravdu chcete jít do voleb?

3 2
možnosti

Stejnou výtku byste mohl říct k programu v podstatě jakékoli strany. Možná ty co jsou ve vládě mají teze rozpracovány podrobněji. Ale ani tehdy to není přímo v programu. program obvykle stanovuje základní teze a ukazuje, kam chce strana směrovat..

.

Ale to vy dobře víte.. prostě nemáte rád BPi.. :)

3 1
možnosti

Kdo chce věřit, ať věří, kdo nechce, toho nepřesvědčíme. Pro ty, kteří se shodují s p.Jurnečkou, doplním informace: Aktivity budou pokračovat pod názvem Blok proti islamizaci. Kdo chce, nechť se připojí. Bude existovat webová stránka s tímto názvem. Všichni, které v této skupině znám, mají zájem na budoucnosti naší země, nikoliv na své slávě nebo kariéře.

3 0
možnosti

Nový fenomén: měli jsme již stranu (hnutí) na jedno použití, nyní se předvedlo cosi ani na jedno použití, neboli nepoužitelné. A podle zákona o rozmnožování malých stran (hnutí) na ještě menší, vznikají noví trpaslíci.

1 1
možnosti

Pane Jurnecko, Vy jste byl na prazskem snemu zvolen delegatem? Pokud si pamatuji, tak nebyl. Na zaklade ceho jste se tedy chtel celostatniho snemu ucastnit?

1 1
možnosti

byl zvolen delegátem za kraj Praha. také obdržel pozvánku a materiály. přesto nebyl vpuštěn.

1 0
možnosti

Pane Jurnecko, Vy jste byl na prazskem snemu zvolen delegatem? Pokud si pamatuji, tak nebyl. Na zaklade ceho jste se tedy chtel celostatnim snemu ucastnit?

0 0
možnosti

"Man kann diese Krise ein Geschenk für uns nennen", sagte Gauland. "Sie war sehr hilfreich"

Považovat lidcké neštěstí a neschopnost politiků za dar a výtah k moci je naprosto ubohé. Tak jako se rozpadlo AfD, budou se rozkládat i pohrobci takovýchto uskupení, protože ve skutečnosti nejde o nic jiného, než dostat se k lizu. :-/

3 2
možnosti

AfD se rozpadlo?

1 0
možnosti

J81i94ř46í 45N90o71s83e74k

29. 5. 2016 6:12

Pane kolego, děkuji za vyrovnaný nadhled na věc, který je v současné politice a politikaření jednou z posledních jiskřiček naděje.

A samozřejmě karma.

4 0
možnosti

M92í24l30a 47H13á79j92e52k

28. 5. 2016 23:44

O jaké islamizaci je prosím Vás řeč? Na světě je miliarda a půl muslimů - v čr jich je asi 20 000 už deset let a vůbec se o nich nic neví, nikomu nic nedělají atd. V západní evropě žijou miliony muslimů a co se tam děje? Jednou charlie hebdo, belgie, paříž a co dál? Jsou to teroristé, co ani islám nevyznávali ve většině případů a byly to jen hloupé trosky, kterých jsou ulice plné. Ten samý vystřílel hospodu v brodě. Jeden byl vyšetřovatelem nazván jako úplným imbecilem. Miliontina z celkového počtu jsou prostě teroristé. Proti čemu tedy tyto směšné iniciativy bojují? Proti lidské hlouposti? Co se týče uprchlíků, tak ti z čr přímo zdrhaj, natož aby tu chtěli zakládat nějaké buňky :D fakt tomu nerozumím.

7 13
možnosti

Napíšu jen jednu reakci, víc tomu nevěnuji..

.

Víte reagovat na hrozbu můžete buď včas, ... nebo počkat až je průser.

V Rakousku počkali. Nyní by už to řešit nejspíš chtěli, ale přestože většina původních Rakušanů volila Hofera, stejně nevyhrál, neboť už tam mají příliš vysoké procento přistěhovalců, kteří prostě logicky a v souladu se svými zájmy, hlasují pro toho, kdo jim ty jejich zájmy naplňuje.

.

Takže volby byly sice cca 50:50. Ale (a doufám že tohle mi vyvracet nebudete), přistěhovalci opravdu asi Hofera nevolili. Takže z 50 procent voličů toho zeleného, bylo cca 10 procent rakouských muslimů . Pokud bychom spočítali jen hlasy skutečných Rakušanů, kteří tu zemi vybudovali, tak by poměr byl cca 60:40 pro Hofera. Jenže oni už nemají šanci. Přitom tam těch muslimů není zas tak obrovské procento, stále je to menšina. A už to tak zásadně ovlivnilo volby. Jak to volby asi ovlivní v momentě, kdy jich nebude 10, ale 30, nebo 50 procent? To už si původní obyvatelé ani neškrtnou a neprosadí nic...

.

A totéž se děje ve Francii i UK. Takže já nevím, vy jste možná jižanská mentalita a řešíte jen to co je TEĎ. Zatímco co bude zítra, to je pro vás "Maňána" a není důvod se tím znepokojovat... Mno, já jižanskou mentalitu nemám...

14 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS