Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvělé. Je smrtící paradox, že všichni ti Schweitzerové, Gatesové a Sorosové svou potravinovou pomocí a očkování způsobují budoucí Armagedon v Africe a následně v Evropě. Kam si myslíte, že se ta miliarda Afričanů přesune?

30 1
možnosti
JM

J76i46t69k26a 73M66o83o16d68y

16. 5. 2016 16:02

Jasné a přesné argumenty, čtivé. Karma a díky R^

42 1
možnosti
MK

R^R^ Ano výborně sestaveno. Také jsem se zmínil, že není jakoukoli povinností Evropy živit muslimskou nadprodukci potomstva. A ještě dvakrát ne, když se s ní chlubí a vyhrožují!

46 1
možnosti
JJ

Už léta říkám, že chybí kontrola porodnosti.

Jímá mě hrůza, když vidím cestopisy a jedna z věcí kterou tam řeknou, že v té a té zemi je populace mladá. Např. více než 50 % obyvatelstva je mladší 15 let. A co ti mladí ti přece jednou budou rodiči. A kolik budou mít dětí? Jak rychle se celá populace oné země zdvojnásobí?

Navíc si říkám, že v 90 letech minulého století se říkalo, že když lidé v zaostalých a přelidněných zemí dostanou vzdělání a lékařskou péči nebudou mít potřebu mít tolik potomků. Něco se v tom udělalo, není to ideální. A je vidět, že ti vzdělaní tam doma nezůstanou, aby své zemi a svým spoluobčanům pomohli. Bylo řečeno A a na B už nedošlo. Jenže nikdo neví co je B a jak to zařídit. Zatím funguje osmóza. Tedy ze zemí, kde je vysoká koncentrace obyvatel se lidé přesouvají do oblastí, kde lidí tolik není.

Cestovatelé tvrdí, že proti některým zemím je Evropa liduprázdná. Jsou na zemi místa, kde nejsou pole a oblasti, kde není nějaké obydlí jako je u nás. Ale co až se všechna pole zaplní domy a domečky kůlnami a sklady. To asi pojdeme hlady a všichni.

Všichni tvorové i lidé mají pojistku od přírody. Jak dojde k přemnožení, přestane fungovat rozmnožovací pud. Ale my lidi máme tradice a nechuť k rozmnožování je přebita tradicí. Navíc v přírodě není tak časté násilné rozmnožování - samice si většinou vybírá s kým bude mít potomstvo. Ne její rodiče, jen ona sama rozhoduje o tom s kým bude mít potomstvo a vybírá velmi pečlivě a rozumně. Někdy dokonce se rozmnožovat odmítne, pokud samečci stojí za houby. Ale která žena si může dovolit jít proti tradici?? Mnoho žen by raději studovalo, než rodilo jedno dítě za druhým, ovšem není jim to umožněno, protože by zneuctily svou rodinu.

22 0
možnosti
OJ

cestovatelé kteří tvrdí že proti některým zemím je evropa liduprázdná lžou. Možná že jsou v Asii města přelidněnější než města v evropě, to ano (což taky trochu souvisí s předmětem článku). Ale kontinent jako takový (Evropa), je zdaleka nejhustěji osídlený, pokud to bereme počtem obyvatel na kilometr čtvereční.. Čili příliv lidí do Evropy není osmóza, ale kalkul. kalkul, který jaksi nepočítá do budoucna s tím, že by v Evropě zabírali místo původní Evropané.

11 0
možnosti
JL

Představuji si nějakého Zeleného, jak se dostane se zlomeninou do správně Zelené nemocnice a tam zjistí, že:

Nejde elektřina, protože zrovna nesvítí slunce ani nefouká vítr

Doktor není přítomen, protože je na Klinice na workshopu Šamanské metody léčení

A tak mu nabídnou jen injekci něčeho proti bolesti. Ale že musí počítat s tím, že jehla je nesterilní, protože steilizátor sterilizuje jen když jde proud a jednorázové jehly dávno zrušili. Ale že pro něj mají tři jehly na výběr. Jednu po pravicovém xenofobovi, jednu po imigrantovi (odpůrci Asada) a jednu pro aktivním členovi LGBT komunity. A že si může vybrat :-)

52 0
možnosti
MK

Díky za podnětný článek. Je zajímavé, jak je člověk už uzavřen ve svém stereotypu a nevidí ven. Když ekologie, tak igelitky nebo ekozemědělství, ale že bychom si dali do souvislosti, jak neekologicky a život na Zemi ohrožující způsob života vedou bezhlavě se rozmnožující národy? Že to nevidí Zelení, mne ani nepřekvapuje, ti si sedí na rozumu už dávno.

43 0
možnosti
VM

V49á30c75l44a87v 85M13a50c10h

16. 5. 2016 14:49

Podobná otázka je proč jsou Zelení tak nadšenými zastánci imigrace, nezasvěcenec by se mohl domnívat že pokud by se populace v Evropě snížilla, přírodě to jen prospěje.

48 0
možnosti
SB

Naprostý souhlas.

Dal jsem Vám vedle tohoto verbálního souhlasu i karmu.

37 1
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky