Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

Je mi smutno z té Lídy Rakušanové. Dříve to pro mě byla paní novinářka, pozitivní protipól našich novinářů ohnutých před Moskvou. A nakonec se z ní na stará kolena stala politicky korektní figurka, která je ohnutá před Bruselem.

Je hrozné, jak mě v politice skoro každý zklamal.

1 0
možnosti
OP

Zaplaťpánbu za silvestrovské události, i když to, jako vždy, někdo odskákal, tentokrát tedy spousta žen. Hnusí se mi vlezdozadelismus médií a satisfakcí je, že se konečně začíná obracet veřejné mínění blíž k realitě. Jedno však je velmi důležité, a to co nejvčasnější odstavení Angely a kol. od moci, aby se ty události nevyvinuly tak, jako v Česku, kdy komunisti i estébáci jsou stále u vesla

4 0
možnosti
VC

Možná je to mimo mísu, ale již poněkolikáté v řadě mě klik na odkaz na hlavní stránce IDNES vrátil na stránku IDNES. Až po vstupu do blog.idnes jsem si mohl článek přečíst. Je to náhoda nebo záměr ? Vážená redakce IDNES, byl bych rád, kdyby Vám fungovalo vše jak má. Autorovi díky za zajímavý článek.

3 0
možnosti
JS

Je to zamer, aby "kontraverzni" (predevsim uprchlicke a protiEU clanky sice vysly, ale co nejdrive i s diskusi zmizely. Musite kliknout na "vice blogu", tam si clanek najit a tam se jako zastaraly objevi.

3 0
možnosti
PB

..... Rakušanka ze Svobodný Evropy ?!,- a takový bláboly ?!,- snad nééé ???

3 0
možnosti
VJ

Vy ji neznátééééé?

0 0
možnosti
RE

Jak říkám, z rádia se člověk přecejen něco dozví. Rozhlas ducha obohacuje, zatímco televize ho ubíjí.

2 0
možnosti
Foto

Nevěřím na hloupost politiků. Spíš se přikláním k názoru, že média jsou koupená a Merkelová má nůž na krku kvůli odposlechům, kde se asi někde pořádně zapletla.

5 0
možnosti
JM

Já bych za vším nehledal někoho z venku. Stačí si přečíst Sobotkovu korespondenci, poslechnout novináře, nebo se můžete podívat třeba na tohle:

http://www.white-media.info/levicacka_laska.html

A to si myslím, že v západní Evropě je takových multikulturních neomarxistů víc, než u nás. A nemají žádný nůž na krku kvůli odposlechům. Jsou prostě mimo.

3 0
možnosti
KH

Musíme si zvyknout na "standardy mužnosti“ platné v muslimském světě.

To si snad dělají šoufky, ne...?

Kdo tenhle newspeak vymýšlí...

10 0
možnosti
MP
MP

Zcela chápu Váš úžas z odpovědí zmiňované paní Rakušanové. Přiznám se, že televizi(myslím tu Českou) sleduji zřejmě častěji než vy, takže z úžasu prakticky nevycházím. Proto pro mě bylo úplným zjevením pořad Události komentáře, kde mluvil nejprve V. Klaus a po něm docent Robejšek. Posílám odkaz: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/215411000371230/

8 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky