Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ÚTOKY V PARÍŽI ODSÚDILI AJ MILITANTNÉ HNUTIA Z BLÍZKEHO VÝCHODU

http://www.hlavnespravy.sk/utoky-v-parizi-odsudili-aj-militantne-hnutia-z-blizkeho-vychodu/707982

Vodcovia militantných hnutí HIZBALLÁH, HAMAS a ISLAMSKÝ DŽIHÁD v sobotu odsúdili teroristické útoky v Paríži, ku ktorým sa prihlásila extrémistická organizácia Islamský štát (IS).

- Generálny tajomník libanonského šiitského proiránskeho hnutia Hizballáh Hasan Nasralláh v televíznom prejave označil útoky v Paríži za “slepý terorizmus” a poznamenal, že “náš ľud v tomto regióne pozná veľmi dobre terorizmus, akého sa Islamský štát dopustil vo francúzskom hlavnom meste.” Nasralláh spomenul aj nedávne samovražedné atentáty v Bejrúte, pri ktorých zahynulo 43 ľudí. Odohrali sa na juhu libanonskej metropoly považovanom za baštu hnutia Hizballáh.

- Sériu útokov v Paríži ostro odsúdilo aj palestínske hnutie Hamas, ktoré súčasne vyjadrilo sústrasť rodinám obetí a zaželalo Francúzsku návrat k bezpečnosti.

- Vysokopostavený predstaviteľ hnutia Islamský džihád Náfiz Azzám tiež odmietol atentáty v Paríži a pred novinármi vyhlásil, že “islam nedovoľuje takúto ľubovôľu a svojvoľné zabíjanie.”

0 0
možnosti
Foto

Ano, je to úplně to samé, jako tvrdit, že holokaust neměl vůbec nic společného s německým nacismem a fašismem.

Německý nacismus byl přece (stejně jako dnes údajně islám) "překrásnou myšlenkou" zvelebující národy hodnou následování a vyznávaly ho přece desítky milionů nadšených mírumilovných lidí! Výsledkem byly naopak desítky milionů mrtvých. 

Dnes je jakákoli propagace nacismu a fašismu důvodně postavena mimo zákon a mělo by se tak stát i v případě islámu!

15 0
možnosti

J70a95n 25R38á92ž

14. 11. 2015 16:13

Dokud si dobroserové a kavárenští intelektuálové  nechtějí přiznat, že Islám není náboženství. ale hodnotám na kterých Evropa stojí, nepřátelská ideologie, těžko se může s touto ideologií bojovat, když oni ovládají informační toky.

 A že  na boj se připravit musíme,vidíme z toho jak bojovný Islám získává víc a víc území, kde může získá další bojovníky. Když Islám s pomocí EU a USA rozvrátil Lybii, Irák, Sýrii, Jemen, Afghánistán a zatím se mu to nepovedlo v Egyptě a Tunisu, ale můžeme to očekávat taky,  začal s logistickou přípravy na rozvrat Evropy. Uprchlíci jsou nultá fáze, masakry v Paříži byla zkouška, která potvrdila správnost předpokladu, že to jde . Kdyz se ještě k tomu potvrdilo, že  EU  má vedení neschopnè zavelet k rázné koordinované akci,  válka začne co nevidět naplno. Islám je připravený. Otázkou je, kdy bude Evropa připravena na boj taky. V to jsem pesimista.

2 0
možnosti

Pokud by mezi oběťmi byli jen samí #přijímám a multikulturní sluníčka, pak by bylo vše v pořádku. Obávám se ale, že tam bylo mnoho "normálních" lidí.:-/

8 0
možnosti

Není co dodat, karma!! Této rétoriky se zcela jistě zase dočkáme, ono již bohužel ani nic moc jiného v mnoha zemích nezbývá. Vzhledem k počtu muslimů, že ano.

17.listopadu na viděnou!!!!

9 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky