Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J77o76s28e18f 94P85o66t35r

11. 9. 2015 10:00

..."A že je to trvalá (genetická) záležitost .."

Nemáte pravdu. Vědci při sekvenování genomu zjistili, že lidé jsou geneticky velice homogenní. Gentleman   z Londýna má stejné genetické vybavení jako australský domorodec. Jediné rozdíly mezi lidmi jsou kulturní. Všichni lidí jsou schopni  naučit se být pořádní.

0 0
možnosti
OJ

Na tenhle vypjatý environmentalizmus už dnes nevěří vůbec nikdo.. To víte, že takové jemné a subtilní rozdíly jak je třeba míra impulsivity, se vám neprojeví jako nějaký percentuelní rozdíl při sekvencování DNA. Vždyť i mezi člověkem samotným a šimpanzem je celkový rozdíl snad jen jedno, nebo dvě procenta.  :)

0 0
možnosti
JM

Zaujalo. Vaše zkušenosti s odpadky docela dobře souvisí i s touhle mapou:

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=2812

Zřejmě to není náhoda.

0 0
možnosti
KK

Nejvíce pořádní jsou asi ti Křováci.

Jeden šel vrátit odpad přímo jeho majiteli ... ;-D

2 0
možnosti
RE

Skandinavie mě fascinuje právě  svým lidovým bordýlkem kolem venkovských stavení. Rozebraná volva a traktory, člověk si připadá skoro jako doma. Lahve a plechovky jsou jedině vratné, čímž Skandinávci dokazují svoji pověstnou racionalitu. Počítač do lesa a traktor do moře ale umějí vrhnout taky. Rakousko a Švýcarsko mě svoji ,,sterilní čistotou až děsí. Černou Afriku nelze brát paušálně. Jsou tam oblasti, kde se ze zametené dusané podlahy dá jíst a někteří Afričané(Angolané) jsou úzkostlivě čistotní a chtějí mýt nádobí hned po jídle a nesnesou zvířata v obydlí spolu s lidmi.

1 0
možnosti
OJ

Tak jistě no. Ale je to o míře. Asi nepopřete, že těch "počítačů v lese", nebo prostě pohozeného odpadu, naleznete na jihu mnohem více než na tom severu.. Nebo popřete? Já nevím, ale mě se zdá tohle skoro nepořitelné. kam koliv se na jihu vydáte, tak tam je bordel všude. Prostě všude. nedá se přehlédnout. Ano na severu taky na něco narazíte, ale to je úplně jiné měřítko..

.

V Africe si zametou svoji udusanou podlahu, ok... Ale jak to vypadá hned za domem, nebo za vesnicí?

0 0
možnosti
MR

M87i21l30a96n 19R67a54d49e20k

10. 9. 2015 19:45

take vychod vs. zapad

1 0
možnosti
OJ

No já vidím odpadky okolo koše. Z čehož lze vyvodit, že lidé odpadky do koše opravdu odnesou a chtějí odhodit. To, že firma koš nevyveze, je věc úplně jiná a spíš svědčí o naší špatné organizovanosti...

.

Bordel na jihu je opravdu na úúúplně jiném levelu. Čímž neříkám, že my jsme nejpořádnější na světě, však jsem to v článku i napsal, že nejsme...

0 0
možnosti
JS

jiný kraj - jiný mrav..

0 0
možnosti
OJ

Mrav si ale berou s sebou, když přichází do našeho kraje...

To je ta potíž...

6 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky