Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J79a41n 87R30á32ž

12. 8. 2015 18:53

Na rozdil od proklamovaných demokratů konstatuji, že je dobré když je novinářský mainstream v českých rukou, byť patřící oligarchům, protože se změní jeho přístup k multikulturnímu šílenství. Binec, který migranti způsobili, totiž byznysu nesvědčí. Takže podporovat invazi Afričanů a Arsbů není ku prospěchu ani Babišovi, ani Křetínskému, ani Bakalovi, ani Dospivově Pentě, kterým patří vše, co lidé v Česku většinově čtou. A možná to dojde i Dvořákovi, že multikulturní pozice ČT mu neprospívá.

0 0
možnosti
JS

Ještě pan Šafr, bývalý šéfredaktor Reflexu drží prapor hrdě vztyčený. Na Facebooku válí jako Štraus. Ten je ideově zakotvený. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JR

J42a22n 14R15á36ž

12. 8. 2015 18:56

Ale už mu někdo také začal domlouvat, že ubude reklam a sponzorských darů, když bude pořád blbnout.

0 0
možnosti
AK

Karma,karma,karma!

3 0
možnosti
MD

U me dost dobry popis mnohych odpornych ceskych politickych korouhvicek. Pro vas karma a pro M. Zemana a jemu podobne, 'co umi drzet lajnu' i v protivenstvi, smeknuti klobouku.

4 0
možnosti
PV

Mimořádně povedený článek.R^ Dík.

Korouhvičky. Čili naše slavné politické elity.R^ Taky jsem čekal, že otočí, jen jsem si myslel, že až těsně před volbami. Takto nám začala volební kampaň příliš brzy. Ale jak píšete vy nebo jak pravil Čapek, kdo jednou zradí, vždycky zradí. Takže pozor na ně.

7 0
možnosti
Foto

Udeřil jste hřebík na hlavičku R^

7 0
možnosti
KC

Autor řekl to, co si myslí drtivá většina Čechů. Multikulturalizmus je cesta dlážděná do horoucích pekel, neboť všichni lidé nejsou stejní, věci by se konečně zase měly začít nazývat pravými jmény. Ježíš nebo Matka Tereza nemohou být stejní jako islámští hrdlořezové. Kdo si to myslí, do veřejné funkce nepatří.

11 0
možnosti

Tohle je další bloger, který nechápe rozdíl v tom, co sdělil britký ministr a co prohlašují naši rasisté a xenofobově.

Hammond řekl něco v tom smyslu, že imigrace je ekonomický problém a že je potřeba se jí bránit, jinak si neudržíme naši životní úroveň. Tuhle jeho obavu chápu.

Naši xenofobové a rasisti ale hovoří o něčem jiném. Jistý slovenský neonácek, kterého zatkla před pár dny policie, prohlásil cosi o zaneřádění naší čisté bílé rasy podřadnými geny imigrantů. Jiní zas považují imigranty za špínu, která k nám dotáhne islám a nemoce.

1 8
možnosti
VM

Chcete říci,že všichni,co jsou proti imigraci,jsou xenofobové?Autor se nezastává rasistů,je pouze proti hromadné imigraci.Pokud jde o miláčka sluníčkářů,Schwarzemberka,nikdy imigraci nekritizoval,naopak,a názor změnil až po vystoupení britského ministra.

10 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky