Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P52e73t89r 37H23a41n59n66i83g

11. 12. 2014 10:06

Velice mě udivuje, že Úsvit Tomia Okamury je pro otevření se imigrantům. To je zřejmě zcela proti vůli jeho voličů. S článkem pana autora naprostý souhlas. Navíc, cizinci u nás žijící se většinou nesetkávají s nevraživostí domácích a kromě těch, kteří se živí distribucí drog a kteří by měli být okamžitě vyhoštěni. Dosud zde žijící cizinci se zařadili do většinové společnosti - orientální restaurace atd.. Masová imigrace ovšem radikálně změní pohled i na zde již dlouhou dobu žijící cizince a vystaví je dosud nevídané nenávisti. STOP imigraci!!!

0 0
možnosti
PN

Souhlas s jednou výjimkou. Volby nepomohou. Přes filtr médií se do volitelných pozic dostanou pouze ti politici, kteří jsou loajální nikoli k voličům, ale k majitelům médií. A poslouchají a budou poslouchat naslovo. Je úplně jedno, koho zvolíte.

Co se týče toho, že imigranty z Británie už nikdo nedostane - já bych dodal legální cestou. Jestliže - či spíše až - dojde ke krachu civilizace (o kterém mluví třeba egyptolog Bárta, ale i mnozí jiní) tak lze očekávat občanskou válku imigranti versus místní. Pokud vyhrajou původní - což zdaleka není jisté - tak ve svém území dle mého názoru vyčistí bez morálních zábran.

3 0
možnosti
BD

Imigrace je normální věc.Kdo nepochopí, že imigrant je úplně stejný člověk jako třeba autor, tak bohužel má smůlu.Nejsme žádní nadlidé a rozdělovat lidi na horší a lepší je chyba. Důležité je, aby podmínky ve společnosti umožňovaly plnohodnotný život. V současné době je trendem emigrace z Evropy. Když společnost zvládne levnou technologii výroby energie,vody a potravin, tak se bude zalidňovat například Sahara.Dnes mnoho Čechů připravuje byznys v tzv. rozvojových státech Asie. Zde je relativní klid a vstřícné prostředí.Vše se zrychluje a za 10 let mohou být obrovské změny.Ty fašizující kecy o zabránění vlivu imigrantů na naši kulturu jsou jen pitomosti. Žádnou Českou kulturu tady vůbec nemáme a mít nebudeme. Jen se tu zvyšuje strach z neznáma.

1 6
možnosti
Foto

P71e73t84r 17K43r74á29l

7. 12. 2014 13:34

Bedřichu vy jste asi korán nečetl , že? Víte mě nevadí šikmoocí spoluobčané, jsou slušní a pracovití až je my jich líto, ale to co tady probíhá je nahrazení a donucení vlastního lidu k podrobení islámu a nebo ko. V mnoha zemích se již vyloženě smějí domorodému obyvatelstvu, vyhrožují, modlí se v MHD za smrt nevěřících, znásilňují, kradou, protože nevěřícím tohle vše lze dělat při správném výkladu koránu a pokud jej takoví nemají mít je velice nákladné je od toho udržet.

!!že nemáme kulturu :-D co náš zpěv, ovlivnění křesťanstvím, svoboda, demokracie, naše zákony, právo volby, možnost individualismu!!

a teď jeďte do Saudské arabie a nebo klidně do Německa, tam již mají dost zkušeností s muslimy a není to nic neznámého stejně jako ve Švédsku, Německu, Francii.... Všude kde byli a spojili se tyto dvě kultury vznikli boje a potyčky a nebylo tomu jinak ani v historii a není to jiné ani dnes. Jen teď to zaprodanci a neznalí považují díky pár heslům na obhajobu islamizace za normální.

Jedinou pravdou je, že je my i těch muslimů svým způsobem líto. Budou tady nenáviděni a nebude se jim líbit náš styl, protože mají jinou kulturu a neuznávají nikoho a na Izraeli je vidět, že dokonce ani lid knihy ne  ačkoliv to tvrdí.

To si vážně myslíte, že lžu a Němci chodí na demosntrace v tisících jen tak ze srandy a zvlášť teď v zimě

1 0
možnosti
PK

Bohužel čistý tržní systém, nízké daně, nízké odvody na důchody, minimum zákonů, minimum přerozdělování ... po kterém volá pravice a většina zdejších diskutérů (nejen Svobodných) vede k přílivu imigrantů. Pořídím levněji kopání kanálů, úklid, jrdnotvárnou práci levněji než s Čechem, šup sem s imigrantem. Tak to bylo i na Západě. 

Máme štěstí, že se sem natáhli převážně Ukrajinci, Rusové.

1 0
možnosti
Foto

Dokud bude existovat motivace, proč k nám prchat, imigrantů bude přibývat. 

Jediným řešením je pobyt zde tak znepříjemnit, že o něj nebudou stát, nejlépe ani ve snu...

Přizpůsobivé pracanty (např. Vietnamce, Ukrajince a pod.) drsné podmínky neodradí (což nevadí, když nejde o výhradní pobírače dávek)

2 0
možnosti
Foto

P83e30t88r 10K69r64á46l

7. 12. 2014 13:38

přesně, kdo pracuje a nechce znásilnit dcery a vyhodit školky do vzduchu je vítán, no a ještě se mě nesnaží useknout hlavu a netvrdí, že je nadřazený.....= muslimové tím pádem mohou jít pryč :-)

1 0
možnosti
LH

Nesmíme to dopustit,práce ubývá a ubývat bude,tudíž tito lidé jsou co se týče zaplnění prac míst zbyteční.Už takhle pomalu začínáme mít problémy jak sehnat peníze na podpory,dávky a důchody.Ne ne,nechme je tam kde jsou,max jim poslat nějakou pomoc,ale zas ne moc,pak sedí na zadku a čekají na pomoc,jak se stává.

4 0
možnosti
Foto

Práce skutečně ubývá, spoustu zastanou stroje. Se stroji však nemohou pracovat nekvalifikovaní imigranti např. z afrických států.

1 0
možnosti
MD

Chteli jste vsichni EU? Chteli. Tak ji mate se vsim vsudy. Dobre vam tak.

2 1
možnosti
OJ

No jo, vy jste ale nejspíš do EU nechtěl a vyfasujete nové sousedy také ... A nenaděláte s tím nic.. Bohužel.

4 0
možnosti
JS

Řada evropských států měla kolonie, ze kterých měla obrovsé zisky. Je tedy jejich povinností postarat se o občany z jejich kolonií. Některé státy na př. USA, Francie, GB svými vojenskými akcemi rozvrátila státní systémy v některých zemích. Bývá zvykem poražené buďto vyvraždit nebo se o ně postarat. Nevidím tedy důvod proč by ČR měla mít povinnost se o emigranty z těchto zemí starat.

4 2
možnosti

Ta povinnost postarat se o občany bývalých kolonií vyplývá z čeho, proboha?

1 0
možnosti
JT

No uvidime, jestli si nemci vzpomenou, jak se vyporadali s imigraci. Hezke to rozhodne nebude.

0 0
možnosti
OK

1) Existuje cosi jako humanita, tedy univerzální empatie vůči jiným lidem, ať již jde o dítě souseda ohrožované pedofilem, nebo o hladem umírajícího uprchlíka?

2) Není více než zřejmé, že porodnost je vyšší v oblastech s nižší životní úrovní a naopak? Nepatříme snad mezi 10% nejbohatší populace?

3) Existuje snad v konečném důsledku jiné řešení než masové vraždění pro zabránění rostoucímu migračnímu tlaku do Evropy, která čítá stovky milionů obyvatel (a to odečtěme imigranty) proti celkové lidské populaci, která překročila již 7 miliard?

4) Není snad jasné, že migrace (populační změny) v Evropě probíhá kontinuálně i po stěhování národů? Ostatně ve dvacátém století se jen české země zbavily více než třetiny obyvatel (odsun Němců, vyvraždění Židů), kteří sem přibyli až po stěhování národů.

0 3
možnosti
OJ

1) Humanita nemá moc smyslu, pokud jsou její důsledky těžce nehumánní. Což přesně budou důsledky imigrace do Evropy - Libanonizace. nebo balkanizace chcete-li.

2) Ano. A důsledky si není těžké domyslet.

3) Řešením je podle mě to, čemu říkám jedosměrně propustná hranice. technicky jistě zvládnutelné, když vzpomeneme na železnou oponu (která ale byla obousměrně nepropustnou hranicí.)

4) Vážně nevidíte rozdíl mezi tím, když do národa čechů po staletí vtéká pramínek němců, lidí s podobnou mentalitou, vírou, hodnotami, atd ... a mezi tím, když do 50ti milionové Francie přivezete během jedné generace 5 milionů Arabů?

7 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2859x
To co píšu, má vždy vztah ke společnosti a politice. To znamená, že mohu psát prakticky o čemkoli.


Knihy Oto Jurnečky:  Šest pilířů cenzury

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky